.
Κατηγορία Moto Guzzi
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 13:54

EICMA 2021 - Moto Guzzi Fast Endurance Trophy 2022

Η τέταρτη σεζόν του αγωνιστικού θεσμού της Moto Guzzi θα βασιστεί στο νέο V7 με τον μεγαλύτερο κινητήρα των 850 cc, το κιτ της GCorse Racing, νέα εξειδικευμένα Pirelli και νέο καλεντάρι με νυκτερινό αγώνα!

Έχοντας ήδη συμπληρώσει τρεις σεζόν, το Fast Endurance Trophy της Moto Guzzi παρουσιάστηκε στην EICMA στη νέα του μορφή, η οποία υπογραμμίζει με την ανάπτυξή της την επιτυχία που συνάντησε ο θεσμός.

Στη νέα του έκδοση για το 2022, το ευρωπαϊκό αυτό τρόπαιο θα στηριχθεί στο νέο V7 με τον δικύλινδρο κινητήρα των 850 cc, ενισχυμένο με ένα αγωνιστικό κιτ που έφτιαξε η σταθερή συνεργάτιδα της Moto Guzzi, GCorse Racing. Η εταιρεία των αδελφών Guareschi θρέφει μια μακρά ιστορία ως βελτιωτικός οίκος με εξειδίκευση στις μοτοσυκλέτες της Moto Guzzi.

Αυτό το κιτ δεν αναλύεται διεξοδικά μεν, αλλά είναι πασιφανές πως περιλαμβάνει συμβατικό πιρούνι Andreani, αμορτισέρ Ohlins, δίδυμες εξατμίσεις Zard, ενώ η Pirelli εξέλιξε ειδικά για τον θεσμό αυτόν λάστιχα Phantom Sportscomp RS, συνδυάζοντας τον κλασικό σχεδιασμό των Phantom με τις ανάγκες της πίστας (επιθετικότερη κορώνα, γόμες κλπ).

Το πρόγραμμα του Fast Endurance Trophy 2022 περιλαμβάνει έξι αγώνες “mini endurance”, όλοι στην Ιταλία. Θα ξεκινήσει με δύο αγώνες διάρκειας 60 λεπτών στις 14 και 15 Μαΐου στη Vallelunga, έπονται οι Cremona (17/7) και Mugello (28/8) με 90λεπτους αγώνες και η χρονιά θα κλείσει στο Misano (15-16/10), όπου θα γίνουν δύο αγώνες, με τον 90λεπτο πρώτο το Σάββατο (15/10) το βράδυ, υπό το φως των προβολέων και με τις μοτοσυκλέτες εκτάκτως εξοπλισμένες με τα εργοστασιακά τους φανάρια.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon