.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 11:18

Yamaha TMAX 2017 – Teaser Video

 

Στο δρόμο για το MAX

 

Ο έρωτας περνά από το στομάχι και η επιτυχία από την διαρκή ανανέωση! Έτσι φαίνεται πως έχουν τα πράγματα για την Yamaha και το maxi scooter τους TMAX, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί ανανεωμένο στην ερχόμενη EICMA. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε.

Μόνο τυχαία δεν ήταν λοιπόν η παρουσίαση του νέου Χ-ΜΑΧ 300 που σας δείξαμε πριν από λίγες ημέρες, καθώς η Yamaha δεν θα έχει μόνο αυτό να μας δείξει στην διεθνή έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο.

Το μεσαίου κυβισμού scooter της ιαπωνικής εταιρίας δείχνει να μοιράζεται αρκετά κοινά σχεδιαστικά στοιχεία με το TMAX, ειδικά στο εμπρός μέρος, το οποίο μας δείχνουν ξεκάθαρα οι Ιάπωνες. Για περισσότερα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 7 Νοεμβρίου καθώς τότε θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου (ή νέου;) maxi scooter των Ιαπώνων. Στην Ιταλία φυσικά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 11:26

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha TMAX 2017 EICMA 2016: Yamaha T7 Tenere prototype 2017 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon