.
Κατηγορία Yamaha
Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 08:59

Νέο Yamaha Tricity 155

 

Νέος κυβισμός που ταιριάζει στην Ελλάδα

 

Η Yamaha παρουσίασε το νέο Tricity 155, με αυξημένο κυβισμό που ταιριάζει γάντι στην ελληνική πραγματικότητα, μεγαλύτερο ρεζερβουάρ, μεγαλύτερο πίσω τροχό, χώρο για full-face κράνος κάτω από τη σέλα, και αρκετές ακόμα βελτιώσεις.

yamaha tricity 155 15

Με τις αυξημένες επιδόσεις του, το νέο Tricity 155 έχει αναπτυχθεί για όσους μετακινούνται τακτικά μέσα στην πόλη και το ταξίδι τους προς τη δουλειά περιλαμβάνει διαδρομές σε αυτοκινητόδρομους ταχείας κυκλοφορίας ή σε περιφερειακές οδούς. Ο νέος τετράχρονος κινητήρας 155 κ.εκ. παρέχει ισχυρότερη επιτάχυνση και υψηλότερη τελική ταχύτητα, ενώ η χρήση του προηγμένου συστήματος μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων VVA (το σύστημα είδαμε για πρώτη φορά στο NMAX) βελτιώνει τη συνολική απόδοση ισχύος και παράλληλα εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα οικονομίας καυσίμου.

yamaha tricity 155 36

Το νέο Tricity 155 διαθέτει πίσω τροχό μεγαλύτερης διαμέτρου (13 ιντσών), ο οποίος ανταποκρίνεται καλύτερα στα υψηλότερα επίπεδα επιτάχυνσης και τελικής ταχύτητας - και σε συνδυασμό με τη χρήση ενός φαρδύτερου πίσω ελαστικού 130/70, αυτή η σχεδίαση εξασφαλίζει καλή πρόσφυση σε διάφορα οδοστρώματα και υψηλό επίπεδο άνεσης τόσο για τον αναβάτη όσο και για τον συνεπιβάτη.

yamaha tricity 155 27

Η καθημερινή λειτουργικότητα έχει βελτιωθεί με την τοποθέτηση ενός μεγαλύτερου ρεζερβουάρ καυσίμου 7,2 λίτρων, ενώ η μεγάλη θήκη αποθήκευσης κάτω από τη σέλα μπορεί πλέον να χωρέσει ένα κράνος full-face συν μερικά μικρότερα αντικείμενα. Νέο είναι επίσης το φρένο στάθμευσης, το οποίο έχει σχεδίαση παρόμοια με εκείνη του κορυφαίου μοντέλου της σειράς, του TMAX - και για πρόσθετη λειτουργικότητα, υπάρχει επίσης μια πρίζα 12 V για την ηλεκτρική τροφοδοσία διάφορων συσκευών που βρίσκονται στη νέα μπροστινή τσέπη.

yamaha tricity 155 28

Η διπλή σέλα διαθέτει νέα σχεδίαση και περιλαμβάνει ένα μακρύ και επίπεδο τμήμα για τον αναβάτη. Η άνετη επίπεδη ποδιά έχει επίσης ανασχεδιαστεί για το μοντέλο του 2016 και κάνει το συγκεκριμένο άνετο τρίκυκλο όχημα ιδανική επιλογή για τους νέους αναβάτες - καθώς και για τους αναβάτες που κάνουν τη μετάβαση από κάποιο σκούτερ στους 3 τροχούς. 

yamaha tricity 155 24

Στα φρένα βρίσκουμε συνδυασμένο σύστημα πέδησης (UBS) και ABS στον βασικό εξοπλισμό. 

yamaha tricity 155 16

Ο νέος προβολέας LED συμπληρώνει το φως θέσης LED και χαρίζει μια υπερσύγχρονη όψη.

Οι ιδιοκτήτες του Tricity 155 μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό μοντέλο με τη σειρά των γνήσιων αξεσουάρ, η οποία περιλαμβάνει εξαρτήματα που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της άνεσης, του χώρου αποσκευών και της προστασίας. Η σειρά περιλαμβάνει σπορ και ψηλούς ανεμοθώρακες, προστατευτικές χούφτες, αλλά και πίσω σχάρες, θήκες 39 λίτρων και μια άνετη σέλα. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη σειρά των αξεσουάρ μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.yamaha-motor.eu

yamaha tricity 155 23

Χρώματα

Μπλε Cyber
Γκρι Oxford
Λευκό Milky
Διαθεσιμότητα: Ιούλιος 2016

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Μαϊος 2016 22:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha MT-07 Tenere Yamaha YZF-R6 2017 - ψηφιακή δημιουργία »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon