.
Κατηγορία Yamaha
Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 11:17

Yamaha WR 125 2016

 

Νέα enduro!

 

Οι λάτρεις των δίχρονων μοτοσυκλετών enduro θα έχουν άλλο ένα μοντέλο πλέον στις επιλογές τους. Η ιταλική εταιρία MOTO S.p.A. μετατρέπει τα YZ 125 σε enduro προσθέτοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό για την έκδοση άδειας κυκλοφορίας.

Η βάση είναι το νικηφόρο motocross YZ 125 Έχει την καρδιά να διασχίσει το Yamaha WR 125 Enduro που κυριάρχησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro με τον David Soreca και τον Mikael Persson το 2014 και το 2015.

Το WR 125 ''πέφτει'' κάτω από το δίχρονο WR 250 που παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες, και συμπληρώνει την δίχρονη γκάμα της Yamaha στο Enduro.

Η βάση του YZ 125 έχει δεχθεί νέο πίσω τροχό 18 ιντσών, τελική μετάδοση για χρήση enduro, μάσκα και λασπωτήρα με φώτα, και ανάλογο σετάρισμα στις αναρτήσεις για την νέα χρήση.

Το πλαίσιο παραμένει αλουμινένιο μονής δοκού, το μπροστινό σύστημα διαμέτρου 48mm με ξεχωριστό διαμέρισμα αέρος και λαδιού, τα ελαστικά Enduro.

Στην Ιταλία είναι ήδη διαθέσιμο στα καταστήματα Yamaha ενώ δεν υπάρχει ακόμη πληροφόρηση για εισαγωγή του στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 20:43

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha VMAX ‘CS_07 Gasoline’ Yamaha MT-07 Moto Cage New Night Fluo »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon