.
Κατηγορία Yamaha
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 12:22

Yamaha YZF – R1 2012 – Με Traction Control!

 


84 φωτογραφίες του νέου R1!

 Παρουσιάστηκε επίσημα το νέο YZF – R1 1000 για το 2012. Η μοτοσυκλέτα θα διαθέτει για την νέα χρονιά σύστημα Traction Control εφτά επιπέδων, έτσι ώστε κάθε αναβάτης να φέρνει το R1 εύκολα στα προσωπικά του επίπεδα οδήγησης.
Επιπρόσθετα, το νέο R1 διαθέτει νέο χάρτη ηλεκτρονικής ανάφλεξης για ομαλότερη απόδοση της δύναμης στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Επίσης, τα μαρσπιέ, οι πλάκες του μπροστινού συστήματος, τα προστατευτικά της εξάτμισης και οι τάπες τους, το κάλυμμα των φώτων μπροστά, έχουν δεχθεί μικρές αλλαγές.

Διαφορετικές εκδόσεις

Θα υπάρξουν διαφορές συγκριτικά με τις μοτοσυκλέτες που θα εισαχθούν στην Ευρώπη. Το ηλεκτρονικό πακέτο του Traction Control θα αποτελείται από εφτά ρυθμίσεις στην αμερικάνικη έκδοση, ενώ στην ευρωπαϊκή, θα διαθέτει έξι.
Σε συνεργασία με το D mode της Yamaha αναφορικά με την απόκριση του γκαζιού, η μοτοσυκλέτα θα προσφέρει εικοσιμία επιλογές ρυθμίσεων με αποτέλεσμα να γίνεται ευκολότερο το στήσιμο στα μέτρα κάθε αναβάτη (η πιο πολύπλοκο…).
Στο A mode του η μοτοσυκλέτα θα αντιδρά πιο άμεσα στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, ενώ στο B, θα έχει πιο άμεση ανταπόκριση στο άνοιγμα του γκαζιού. Στα υπόλοιπα, κινητήρα, φρένα, αναρτήσεις, το νέο R1 παραμένει ίδιο με του 2011, ενώ θα υπάρχει αύξηση στις τιμές για συγκεκριμένους χρωματισμούς, όπως και για το επετειακό World GP Anniversary, σε λευκό και κόκκινο speedblock. Διαθέσιμα από τον Οκτώβριο του 2011, τουλάχιστον στις υπόλοιπες αγορές.

Φωτογραφίες Ευρωπαϊκής έκδοσης

Φωτογραφίες Αμερικάνικης έκδοσης - Οδηγικά

Φωτογραφίες Αμερικάνικης έκδοσης - Στατικά

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha WR 450 F 2012 Yamaha TDM 1200 2012 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon