.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 16:59

Yamaha XMAX 300 και XMAX 300 Tech MAX 2024

Tα Yamaha XMAX 300 & XMAX 300 Tech MAX είναι αδιαμφισβήτητα τα πιο εμβληματικά sport scooters της κατηγορίας. (δελτίο τύπου)

Η δυναμική σειρά MAX της Yamaha είναι η πιο επιτυχημένη σειρά στον κόσμο των Sport Scooter. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην αγορά το 2006, ήταν εμφανές ότι το XMAX 300 σχεδιάστηκε θέλοντας να επιτύχει τον απόλυτο συνδυασμό κομψότητας, όμορφης εμφάνισης, εξαιρετικής απόδοσης και λειτουργικότητας υψηλού επιπέδου. Και τα κατάφερε. Είτε στην έκδοση XMAX 300 είτε στην έκδοση XMAX 300 Tech MAX, το XMAX 300 κάνει τα βλέμματα όλων να γυρίζουν. Εκτός όμως από την εμφάνιση, τα ΧΜΑΧ 300 & XMAX 300 Tech MAX αποτελούν την κορυφαία επιλογή λόγω της συνολικής κορυφαίας οδηγικής εμπειρίας που προφέρουν: ασυναγώνιστη άνεση, στιβαρή αίσθηση οδήγησης, ασφάλεια και αξιοπιστία.

Ο πλέον διάσημος κινητήρας Blue Core 300 κ.εκ. αποδίδει 27,5 ίππους και είναι αποδεδειγμένα από τους πιο αξιόπιστους και αποδοτικούς κινητήρες της κατηγορίας. Επιπλέον, οι μοναδικές επιλογές χρωμάτων, συνδεσιμότητας, σχεδιαστικών επιλογών και πρόσθετών Γνήσιων Αξεσουάρ Yamaha, δίνουν ένα ευρύ πεδίο προσωποποίησης του δικού σας sport scooter. Όλα τα μοντέλα της Yamaha έχουν ένα χαρακτηριστικό που τα ξεχωρίζει: η τεχνογνωσία, η ασφάλεια και η τεχνογνωσία που εκπροσωπεί ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, με 55 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική Αγορά. Τέλος, η υψηλή ποιότητα και αντοχή και η υψηλή μεταπωλητική αξία είναι τα πλεονεκτήματα των μοντέλων Yamaha που στηρίζουν την επιλογή σας!

Αναλυτικότερα:

XMAX 300 – το αυθεντικό DNA της σειράς MAX

H κορυφαία επιλογή στην κατηγορία Sport Scooter για την Ευρώπη. Με την ίδια δυναμική νέα εξωτερική εμφάνιση, νέα οθόνη LCD 4,3 ιντσών με συνδεσιμότητα smartphone, ριζοσπαστικούς προβολείς και το εμπρός φως LED σε σχήμα X, καθώς και με διάφορες αναβαθμίσεις στην εξωτερική εμφάνιση. Νέο σχήμα της σέλας και η βελτιωμένη αίσθηση στο φρενάρισμα καθιστούν το XMAX 300 το ιδανικό όχημα για αναβάτες που αναζητούν ένα υψηλών προδιαγραφών Sport Scooter με μοναδική εμφάνιση, ισχυρές επιδόσεις, εξαιρετική αξία, καθώς και το αυθεντικό DNA της σειράς MAX.

Ειδικά χαρακτηριστικά του XMAX 300

Νέα οθόνη LCD 4,3 ιντσών με συνδεσιμότητα smartphone

Η Μονάδα Ελέγχου Επικοινωνίας (CCU) επιτρέπει την πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες

Στάνταρ κάλυμμα σέλας και καλύμματα καπακιού

Μαρσπιέ από ανάγλυφο πλαστικό υλικό

Στάνταρ φινίρισμα στα εξωτερικά μέρη

Ισχυρός και οικονομικός κινητήρας Blue Core 300 κ.εκ. προδιαγραφών EURO5

Πιρούνι τύπου μοτοσυκλέτας

Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης

Σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί (Smart Key)

Χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα για 2 κράνη full-face**

Φώτα θέσης και φλας LED

Ανεμοθώρακας με δύο θέσεις ρύθμισης

Ρυθμιζόμενο τιμόνι

Πρίζα 12V

Μπροστινός τροχός 15 ιντσών, πίσω τροχός 14 ιντσών

Δισκόφρενα εμπρός και πίσω

 

Μάθετε περισσότερα: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/scooters/sport/pdp/xmax-300-2024/    

 

Νέο XMAX 300 Tech MAX: Περισσότερο MAX από ποτέ!

Η δυναμική σειρά MAX δεν μένει ποτέ στάσιμη και ένα από τα μυστικά της εντυπωσιακής επιτυχίας της τα τελευταία 15 χρόνια, είναι η συνεχής εξέλιξη, τόσο τεχνολογικά όσο και στυλιστικά. Το XMAX 300 Tech MAX έχει ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση και αίσθηση που υπογραμμίζουν το κύρος του απόλυτου Sports Scooter μεσαίου κυβισμού, το οποίο γεμίζει περηφάνια κάθε ιδιοκτήτη.

Φροντίζοντας να διατηρήσουν τον ξεχωριστό και εξαιρετικά δημοφιλή MAX χαρακτήρα του, οι σχεδιαστές της Yamaha δημιούργησαν ένα εντελώς νέο όχημα με ριζικά αλλαγμένους προβολείς, το οποίο υπόσχεται να ενθουσιάσει τον αναβάτη του. Το XMAX 300 Tech MAX προσφέρει υψηλά επίπεδα ευελιξίας μέσα στην κίνηση της πόλης. Παράλληλα, προσφέρει μια σπορ εμπειρία οδήγησης που συνδυάζεται με κορυφαία άνεση. Κατασκευάστηκε για να ξεπεράσει τις προσδοκίες των νέων ιδιοκτητών, αλλά και των παλιών κατόχων μοντέλου MAX.

Οι σχεδιαστές της Yamaha επικεντρώθηκαν στη δημιουργία μιας εντελώς νέας εμφάνισης, με πιο ρέουσες γραμμές που τονίζουν τον εκπληκτικό σπορ χαρακτήρα και την ευελιξία του σκούτερ. Σχεδόν κάθε στοιχείο της κομψής, σπορ εξωτερικής σχεδίασης του XMAX 300 Tech MAX έχει ανασχεδιαστεί, ώστε να δημιουργηθεί ένα πιο εντυπωσιακό όχημα που θα προσφέρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ επιδόσεων, στυλ, άνεσης και λειτουργικότητας.

Οι αλλαγές όμως δεν περιορίζονται στην εξωτερική σχεδίαση. Οι αναβάτες του XMAX 300 Tech MAX μπορούν πλέον να επωφελούνται από συνδεσιμότητα smartphone και πλοήγηση Garmin μέσω της νέας, πολλαπλών θεμάτων οθόνης TFT 4,2 ιντσών. Παράλληλα, βελτιώθηκαν η ποιότητα οδήγησης, η άνεση, η αίσθηση των φρένων και το συνολικό φινίρισμα. Σχεδιασμένο για τους αναβάτες που επιθυμούν υψηλές προδιαγραφές και εξαιρετική αξία, το XMAX 300 στη βασική του έκδοση, διαθέτει την ολοκαίνουρια εξωτερική σχεδίαση της αποκλειστικής έκδοσης XMAX 300 Tech MAX και για το 2023, έχει εφοδιαστεί με μια νέα οθόνη LCD 4,3" που συνδέεται με smartphone.

 

Κύρια χαρακτηριστικά του XMAX 300 Tech MAX

Ολοκαίνουριο στυλ: δυναμική εμφάνιση και υψηλή ποιότητα MAX

Έγχρωμη, πολλαπλών θεμάτων οθόνη infotainment TFT 4,2 ιντσών

Συνδεσιμότητα με smartphone

Σύστημα πλοήγησης Garmin*

Ταχύμετρο LCD 3,2 ιντσών

Αποκλειστικοί νέοι προβολείς LED σχήματος X και πίσω φως LED σχήματος X

Ανασχεδιασμένη σέλα με καλή εφαρμογή και εξαιρετική πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος.

Επένδυση σέλας και καλύμματα καπακιού από δερματίνη

Μαρσπιέ αλουμινίου με νέο στυλ

Αποκλειστικό χρώμα Tech MAX

Ειδικό ημι-μεταλλικό γυαλιστερό φινίρισμα σε πλαστικά μέρη του σκούτερ.

Ψηλά τοποθετημένα μπροστινά φλας

Ισχυρός και οικονομικός κινητήρας Blue Core 300 κ.εκ. προδιαγραφών EURO5

Πιρούνι τύπου μοτοσυκλέτας

Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης

Σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί (Smart Key)

Χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα για 2 κράνη full-face**

Φώτα θέσης και φλας LED

Ανεμοθώρακας με δύο θέσεις ρύθμισης

Ρυθμιζόμενο τιμόνι

Πρίζα 12V

Μπροστινός τροχός 15 ιντσών, πίσω τροχός 14 ιντσών

Δισκόφρενα εμπρός και πίσω

 

* Η εφαρμογή πλοήγησης δεν θα είναι διαθέσιμη σε ορισμένες χώρες. Σε ορισμένες χώρες δεν παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τα όρια ταχύτητας, την κίνηση κ.λπ. Τα όρια ταχύτητας ενδέχεται να μην ενημερώνονται εγκαίρως και είναι πιθανό να αλλάζουν ανάλογα με την ώρα της ημέρας, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση σχολείων ή εργοταξίων. **Ανάλογα με το μοντέλο του κράνους

Μάθετε περισσότερα: yamaha-motor.eu/gr/el/scooters/sport/pdp/xmax-300-tech-max-2024/" target="_blank" rel="noopener">https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/scooters/sport/pdp/xmax-300-tech-max-2024/

Τα XMAX 300 & XMAX 300 Tech MAX είναι άμεσα διαθέσιμα σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών της Yamaha. Φέτος, είναι η χρονιά να αποκτήσετε την Yamaha των ονείρων σας. #GetYourYamahaNow

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 17:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon