.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012 11:18

Yamaha YZF 125 / R6 / R6 2013 “Blu”

 

 

Νέα χρωματική σειρά

 

 



Στον αγώνα MotoGP που έγινε το περασμένο σαββατοκύριακο στο Misano, οι αναβάτες της Yamaha Jorge Lorenzo και Ben Spies συμμετείχαν με τις αγωνιστικές M1 στους νέους χρωματισμούς που προστίθενται στη γκάμα: Blu! Το Race Blu όπως το ονομάζει η Yamaha προστίθεται στην γκάμα των supersport μοτοσυκλετών της και αφορά τα μοντέλα 2013 YZF R1, YZF R6 και YZF 125.

Οι μοτοσυκλέτες είναι βαμμένες στο σκούρο μπλε με μαύρη καρίνα και τμήματα του fering λευκή γραμμή ενώ και οι τροχοί είναι μπλε. Άλλες διαφορές σε σχέση με τις μοτοσυκλέτες παραγωγής δεν υπάρχουν.

Φωτογραφίες YZF 125

Φωτογραφίες YZF R6

Φωτογραφίες YZF R1

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012 11:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha YZF R1 2013 Yamaha FJR 1400 2013 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon