.
Κατηγορία Yamaha
Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 17:59

Yamaha XMAX 300 SP – Οπλισμένο με Öhlins

H Yamaha Ταϊλάνδης παρουσίασε μια νέα κορυφαία έκδοση του XMAX 300, όπου η προσθήκη του SP υπογραμμίζει την ύπαρξη δύο αμορτισέρ της Öhlins.

Ένα νέο XMAX 300 SP που πολύ θα θέλαμε να δούμε και στην Ελλάδα παρουσίασε πριν λίγες μέρες η Thai Yamaha Motor Co. στην Ταϊλάνδη.

Η έκδοση SP δεν διαφέρει σε τίποτε από το βασικό μοντέλο όσο αφορά στα μηχανικά του μέρη, πλην των δύο ρυθμιζόμενων αμορτισέρ της Öhlins που βγάζουν μάτια στο πίσω μέρος του σκούτερ.

yamaha xmax 300 sp 7

Η Yamaha μάλιστα φρόντισε να αφιερώσει έναν αποκλειστικό χρωματισμό στο ΧΜΑΧ 300 SP βασισμένο στο γκρι χρώμα με κόκκινες ζάντες και λιγοστές λεπτομέρειες στα γραφικά του, αφήνοντας έτσι τον χώρο στα επώνυμα αμορτισέρ να ξεχωρίσουν οπτικά με το έντονο κίτρινο χρώμα τους.

Το άλλο στοιχείο που διαφοροποιεί το XMAX 300 SP από το απλό είναι η πολυτελής σέλα της έκδοσης Tech Max, η οποία κλείνει το SP πακέτο.

yamaha xmax 300 sp 3

Στην Ταϊλάνδη το νέο XMAX 300 SP κοστίζει περίπου €5,700 (ισοτιμία 4/4/2022) και προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν θα πουληθεί και εκτός της χώρας, πόσο μάλλον αν θα έρθει στην Ευρώπη.

Ιστοσελίδα Thai Yamaha XMAX 300 SP

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 18:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon