.
Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 09:48

Yamaha TMAX 2022 – Όλες οι αλλαγές σε ένα βίντεο

Μια περιληπτική παρουσίαση του ανανεωμένου ΤΜΑΧ με τα βασικά σημεία που πρέπει κανείς να γνωρίζει για τη γενιά του 2022.

Από το 2000 ως το 2022 αρκετά έχουν αλλάξει στο ΤΜΑΧ, όχι όμως και ο μοναδικός του χαρακτήρας, η σφραγίδα απόδοσης του σκούτερ που άλλαξε για πάντα τον κόσμο των σκούτερ.

Η νέα γενιά διατηρεί το μηχανικό σύνολο, αναβαθμίζει αναρτήσεις και τροχούς, προσθέτει εξοπλισμό και ραφινάρει την εμφάνιση σε ένα πακέτο που όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο αποτελεσματικό είναι.

Το νέο Features & Benefits (χαρακτηριστικά & οφέλη) της Yamaha μας παρουσιάζει σε ένα στυλάτο λεπτό τα βασικά σημεία που πρέπει κανείς να γνωρίζει για το νέο ΤΜΑΧ του 2022.

Δείτε το στη συνέχεια.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 09:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon