.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 09:48

EICMA 2021 – Yamaha MT-10 SP 2022

Σε νέο τεχνολογικό επίπεδο σκαρφαλώνει το ισχυρότερο ΜΤ της Yamaha, καθώς εμπλουτίζεται με την πιο εξελιγμένη γενιά ηλεκτρονικών αναρτήσεων της Öhlins.

Μπαίνοντας στην εποχή των Euro 5, η κορυφαία έκδοση του μεγαλύτερου μοντέλου στη Σκοτεινή Πλευρά της Ιαπωνίας, ΜΤ-10 SP, αναβαθμίζεται με μια παγκόσμια πρώτη. Ο λόγος για τη νέα γενιά ημιενεργών ηλεκτρονικών αναρτήσεων της Öhlins που εισάγουν την τεχνολογία των εμβολοειδών βαλβίδων (spool valves) στον μηχανισμό τους, για να προσφέρουν μεγαλύτερο εύρος υδραυλικών ρυθμίσεων και καλύτερη απόκριση.

Η νέα αυτή ανάρτηση κάνει το ντεμπούτο της στο ΜΤ-10 SP, καθώς ακόμη δεν έχει φορεθεί ούτε στον κατ’ εξοχήν στόχο της, τη superbike YZF-R1.

Η ανάρτηση ρυθμίζεται σε τρία προεπιλεγμένα επίπεδα (Α-1 ως Α-3), με την επιλογή άλλων τριών επιπέδων (Μ-1 ως Μ-3) που ρυθμίζονται χειροκίνητα από τον αναβάτη στα γούστα του.

Επιπλέον των αναρτήσεων, η Yamaha προσέφερε αρκετά ακόμη δωράκια στον βασικό εξοπλισμό του ΜΤ-10 SP του 2022, όπως μεταλλικά σωληνάκια φρένων, νέα μπροστινή ποδιά για πιο επιθετική εμφάνιση και καλύτερη προστασία του ψυγείου λαδιού, καθώς και αποκλειστικά χρώματα για να ξεχωρίζει η έκδοση SP από μακριά. Μεταξύ των χρωμάτων ξεχωρίζουμε το Icon Performance, εμπνευσμένο από την R1M.

Η νέα MT-20 SP αναμένεται να είναι διαθέσιμη στο δίκτυο της Yamaha μετά το πρώτο εξάμηνο του 2022.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon