.
Κατηγορία Yamaha
Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 10:28

EICMA – Υamaha FJR 1300 AS / AE Ultimate Edition

Η “υπέρτατη” και μάλλον τελευταία έκδοση της FJR 1300, όπως την γνωρίζουμε σήμερα, παρουσιάστηκε από την Yamaha, φέροντας ξεχωριστό χρώμα και διακοσμητικά στοιχεία.

Η μοτοσυκλέτα είναι πολύ πιθανό στο άμεσο μέλλον, να υποστεί μια μεγάλης έκτασης ανανέωση εν όψει και των Euro 5 προδιαγραφών, κλείνοντας έτσι έναν κύκλο σχεδόν 20 ετών από την κυκλοφορία της στην συγκεκριμένη μορφή, αποτελώντας μια από τις καλύτερες touring μοτοσυκλέτες όλων των εποχών.

Για αυτό τον λόγο, η Yamaha προσφέρει το FJR 1300 στις εκδόσεις AS και AE, με τον Ultimate Edition, “Midnight Black” χρωματικό συνδυασμό, που θέλει την μοτοσυκλέτα σε μαύρο χρώμα, με μια χρυσή λωρίδα να την διατρέχει στον διαμήκη άξονα του ρεζερβουάρ. Την εμφάνιση αυτή συμπληρώνουν ζάντες σε χρυσό χρώμα καθώς και σέλα με σιρίτια, επίσης σε χρυσό.

Oι FJR1300 AS Ultimate Edition και FJR1300 AE Ultimate Edition θα είναι διαθέσιμες στους αντιπροσώπους της Yamaha από τον Δεκέμβριο του 2019, ενώ γιοα την διαμόρφωση των τιμών τους, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα.

Ακολουθεί video και gallery φωτογραφιών 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon