.
Κατηγορία Yamaha
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 12:32

Yamaha Niken Turbo - Από την Extreme Creations

Και με Top-Box, για ακόμα ευκολότερες σούζες

Αν είναι να ρωτήσετε "γιατί" δεν έχει νόημα να σας εξηγήσουμε. Η υπερβολή είναι θρησκεία για κάποιους και τολμούμε να πούμε πως μας γοητεύει πολύ και εμάς. Έτσι, ένας Αυστραλός ιδιοκτήτης απευθύνθηκε στην Trooper Lu's Garage για να του φτιάξουν ένα NIKEN Turbo, και εκείνοι με τη σειρά τους ανέθεσαν την επικίνδυνη αποστολή στην Extreme Creations

yamaha niken turbo 14

Το αποτέλεσμα είναι άψογο, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά, αν πιστέψουμε την Extreme Creations -μακάρι να βγάλουν και μερικές αξιόλογες φωτογραφίες για να το δούμε σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια.

yamaha niken turbo 13

Για να μπει το Turbo χρειάστηκαν εκτενείς επεμβάσεις από τους Αυστραλούς μηχανικούς, ώστε να δουλέψει το σύστημα με την εξάτμιση της Akrapovic.

yamaha niken turbo 11

Η Extreme Creations κατασκεύασε ακόμα και custom βάση για να βάλει το NIKEN στο δυναμόμετρο!

yamaha niken turbo 12

Για την ώρα το boost είναι μόλις στα 6 psi, κάτι που μεταφράζεται σε +50hp, δηλαδή περίπου στους 154 ίππους στον τροχό. Όχι και άσχημα.

yamaha niken turbo 6

Κι αφού τελείωσε η δουλειά με το Turbo, το κατάστημα του Trooper Lu's του έβαλε και μερικά ακόμα εξτρά, όπως ζελατίνα, top-box, προβολάκια, κλπ. και έτοιμο το NIKEN Turbo.

yamaha niken turbo 5

Μην παραλείψουμε να δώσουμε τα εύσημα στο χρώμα που θυμίζε αυτό της άμμου, αλλά και στα μετασκευασμένα πιρούνια, για τα οποία ακόμα δεν έχουμε καμία πληροφορία.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 12:33

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon