.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 12:52

Yamaha MWT-09 - Επίσημη πρώτη στο Tokyo Motor Show 2017!

 

 

Η πρώτη τρίτροχη μοτοσυκλέτα με δυνατότητα κλίσεων, προ των πυλών! 

 

Το MWT-09, το οποίο και είχε παρουσιαστεί ως concept στο Tokyo Motor Show πριν από δύο χρόνια (link1, link2) επιστρέφει στον “τόπο του εγκλήματος” και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιαπωνία, αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως φέτος, στην ίδια έκθεση, ως μοντέλο παραγωγής.

Η είδηση αφορά βέβαια τον χρονικό προσδιορισμό της παρουσίασης και όχι την παρουσίαση αυτή κάθε αυτή, μιας και η Yamaha είχε κατά καιρούς τα προηγούμενα δύο χρόνια, έμμεσα ή άμεσα, προεξοφλήσει ότι το MWT-09 θα μπει σε διαδικασία παραγωγής.

mwt0902

Έχουμε οι ίδιοι υπάρξει μάρτυρες σε συζήτηση με ανθρώπους της Yamaha στην Ευρώπη, οι οποίοι μας δήλωσαν την άνοιξη του 2017, ότι στο εσωτερικό δίκτυο παραγγελιών της εταιρείας, ο κωδικός του MWT-09 ως μοντέλο παραγωγής, είχε ήδη προστεθεί και καταγράφονταν οι πρώτες προ-παραγγελίες.

Άλλωστε ήταν πολλές οι φορές που εκπρόσωποι της εταιρείας είχαν δηλώσει πως οι τρίτροχες μοτοσυκλέτες (και τα τετράτροχα με δυνατότητα κλίσης αλλά αυτό είναι ένα ξεχωριστό θέμα) θα συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων στην γκάμα των μοντέλων της εταιρείας στο άμεσο μέλλον, αποτελώντας μάλιστα ένα σημαντικό τμήμα αυτής

Σε ότι αφορά στο MWT-09, γνωρίζουμε όλοι ότι θα φέρει τον τρικύλινδρο κινητήρα των MT-09 / Tracer 900, ενώ το σύστημα διεύθυνσης - ανάρτησης μπροστά, με την δυνατότητα κλίσεων, έχει βασιστεί στις αρχές που διέπουν το πολύ καλό Tricity, σε μια πιο στιβαρή εκδοχή βέβαια.

Αναμένουμε με αγωνία λοιπόν, το Tokyo Motor Show ανοίγει τις πύλες του στις 25 του Οκτώβρη 2017, οπότε λογικά τότε θα έχουμε και το πλήρες ρεπορτάζ για το μοντέλο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 13:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon