.
Κατηγορία SYM
Τετάρτη, 11 Μαϊος 2016 11:42

Νέο SYM GTS 300i F4 ABS Start & Stop

 

Το πρώτο maxi scooter που υιοθετεί την τεχνολογία START & STOP

 

Το GTS 300i ABS Start & Stop της SYM συνδυάζει την πολυτέλεια, με τις υψηλές επιδόσεις. Και πλέον γίνεται το πρώτο maxi scooter που διατίθεται σε έκδοση με τεχνολογία Start & Stop, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου

Ο κινητήρας «F4» της SYM με 29PS, φέρνει το GTS300i στην κορυφή των επιδόσεων, χωρίς να παραμελεί τον τομέα ασφάλειας που αναλαμβάνει το εξελιγμένο σύστημα φρένων ABS της BOSCH.

H επιβλητική του εμφάνιση, με τον άρτιο συνδυασμό άνεσης, πολυτέλειας, δύναμης και ασφάλειας, έχουν καθιερώσει το GTS ως το δημοφιλέστερο scooter στην κατηγορία του.

Τώρα, η SYM καινοτομεί, με το GTS 300i F4 να είναι το πρώτο maxi scooter που υιοθετεί την τεχνολογία START & STOP.

Με το σύστημα start & stop απενεργοποιείται και επανεκκινείται αυτόματα ο κινητήρας για να μειώσει τον χρόνο που λειτουργεί το scooter στο ρελαντί, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. Χάρη στο σύστημα START & STOP, η κατανάλωση του GTS είναι μειωμένη κατά 7,6%.

Το START & STOP της SYM χρησιμοποιεί δεδομένα θερμοκρασίας κινητήρα, τάσης της μπαταρίας και την κίνηση του scooter για να σβήσει τον κινητήρα, ο οποίος επανεκκινείται και πάλι με το άνοιγμα  το γκαζιού.

Η τιμή του GTS 300i F4 ABS Start & Stop είναι 4.595€ -τιμή μετρητοίς.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 13:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « SYM Fiddle III: Νέα έκδοση Mat Black SYM MAGIC 125 SR »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon