.
Κατηγορία SYM
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 13:58

EICMA 2022 – SYM eX’PRO 2023 – Βελτιωμένη μεταφορά

Τα δωράκια της SYM στο ηλεκτρικό επαγγελματικό της σκούτερ θα ωφελήσουν τόσο την μεταφορά αντικειμένων, όσο και αυτή ανθρώπων.

Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με τελικές ταχύτητες 25 km/h και 45 km/h, το eX’PRO προχωρά στο 2023 με λιγοστές μεν, αλλά πολύ επιδραστικές αλλαγές.

Γι’ αρχή έχουμε τις μπαταρίες, όπου η χωρητικότητά τους μεγαλώνει από 22.4 σε 35.2 Ah (60V) και μαζί μεγαλώνει η αυτονομία, που πλέον φτάνει ως τα 60 χιλιόμετρα με μια μπαταρία ή 120 με δύο.

Η δεύτερη σημαντική καινοτομία αφορά στην πίσω σχάρα, η οποία επανασχεδιάστηκε με ένα σύστημα με λεβιέ που επιτρέπει τη μετακίνησή της οριζόντια, κατά τον διαμήκη άξονα του σκούτερ.

Αυτό προσφέρει μεν περισσότερη ευελιξία στο φόρτωση ογκωδών αντικειμένων, αλλά ίσως η σημαντικότερη ωφέλειά του να είναι το γεγονός πως τραβώντας τη πιο πίσω αποκαλύπτεται χώρος για να φιλοξενηθεί ένας συνεπιβάτης.

Το γεγονός αυτό είναι εφικτό χάρη στη νέα σέλα που έχει τοποθετήσει η SYM, η οποία είναι μακρύτερη και έχει χώρο για δεύτερο άτομο, έτσι το eX’PRO αποκτά μια επιπλέον ένεση πρακτικότητας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon