.
Κατηγορία Suzuki
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 10:30

Suzuki V-Strom 250 2017 - Επίσημη παρουσίαση

 

Στην Κίνα, μαζί με το GSX-250R

 

Στην Κίνα παρουσιάστηκε το νέο Suzuki V-Strom 250, το οποίο κληρονομεί το look των μεγάλων του αδελφών και έρχεται με εκτενέστατη σειρά αξεσουάρ, επεκτείνοντας προς τα κάτω την Adventure οικογένεια του Hamamatsu!

Αυτό μάλιστα! Φέρτε το και στην Ευρώπη άμεσα! Με μεγάλες διαστάσεις, δυνατότητα να φέρει τριβάλιτσο, ζελατίνα και μεγάλο ρεζερβουάρ, ψηφιακά όργανα και πρίζα 12 V, το μικρό V-Strom 250 δείχνει όμορφο (ίσως ομορφότερο ακόμα και από τα μεγάλα του αδέλφια), πρακτικό και εν δυνάμει τρανταχτό best-seller.

Για την ώρα δυστυχώς η Suzuki ΔΕΝ ανακοίνωσε τεχνικά χαρακτηριστικά ή άλλες πληροφορίες στην παρουσίαση του V-Strom 250 (που πιθανότατα θα το δούμε και στην EICMA), οπότε λίγη υπομονή ακόμα, μέχρι να φτάσουμε και στο ζουμί.

Δείτε παρακάτω κι ένα βίντεο με περισσότερες φωτογραφίες από την παρουσίαση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 12:26

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Suzuki GSX-250R 2017 Suzuki Katana Endurance Racer »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon