.
Κατηγορία Suzuki
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 11:55

Suzuki V-Strom 800 2024 - Ανακοινώθηκε η τιμή του

Η νέα «δρομίσια» έκδοση του Suzuki V-Strom 800 φτάνει και στην χώρα μας, ενώ έγινε γνωστή και η τιμή του. Πως την σχολιάζετε;

Σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο της Suzuki, λοιπόν, η τιμή του Suzuki V-Strom 800 ορίζεται στα 10.995 ευρώ.

H δεύτερη εκδοχή του Suzuki V-Strom ήρθε, έναν χρόνο μετά την αποκάλυψη της νέας V-Strom 800DE, ακολουθώντας έναν πιο ασφάλτινο προσανατολισμό, με τις ανάλογες αλλαγές. Το μοντέλο έχει την ειδοποιό διαφορά, της χρήσης εμπρός τροχού διαμέτρου 19 ιντσών, συνδυαζόμενο με πίσω τροχό 17 ιντσών, ενώ οι ζάντες είναι πλέον αλουμινένιες, χυτές και όχι ακτινωτές. Τα ελαστικά είναι επίσης νέα, διαστάσεων 110/80-19’’ εμπρός και 150/70-17’’ πίσω, ενώ και οι αναρτήσεις έχουν αλλαγές με μείωση των διαδρομών τους στα 150 χιλιοστά, εμπρός και πίσω. Το εμπρός πιρούνι ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση ελατηρίου, ενώ το αμορτισέρ έχει ρυθμίσεις προφόρτισης και απόσβεσης επαναφοράς.

Το ύψος σέλας έχει μειωθεί, στα 825 χιλιοστά, αντί 855 της DE έκδοσης, ενώ άλλες αλλαγές έχουν ως εξής: Οι εμπρός δαγκάνες φρένων είναι πλέον 4πίστονες, ακτινικής τοποθέτησης για ισχυρότερο φρενάρισμα στο δρόμο, η ζελατίνα είναι φαρδύτερη και ψηλότερη σε σχέση με την DE έκδοση, ενώ παράλληλα ρυθμίζεται σε ένα εύρος 15 χιλιοστών, ενώ το τιμόνι είναι χαμηλότερο κατά 13 χιλιοστά, στενότερο κατά 15 χιλιοστά και τοποθετημένο 23 χιλιοστά πιο μπροστά. Τα μαρσπιέ είναι πλέον αλουμινένια αντί για ατσάλινα, τοποθετημένα 7 χιλιοστά ψηλότερα και 14 χιλιοστά πιο πίσω, σε σχέση με το DE μοντέλο.

Παράλληλα, το νέο μοντέλο αποχωρίζεται τις χούφτες, το προστατευτικό ψυγείου και την ποδιά προστασίας του κινητήρα. Το βάρος του, ανακοινώνεται στα 223 κιλά. Ο κινητήρας παραμένει όμοιος με αυτόν του 800DE, με απόδοση 83-85 ίππων (αναμένουμε επιβεβαίωση για την χώρα μας) και ροπή στα 8 kgm. Στα ηλεκτρονικά, θα συναντήσουμε τις χαρτογραφήσεις ισχύος A-B-C της Suzuki, Quickshifter, υποβοήθηση εκκίνησης και σέρβο λειτουργία μίζας, Traction Control σε 3 επίπεδα με επιλογή απενεργοποίησης, αλλά και ABS με δύο επίπεδα επεμβατικότητας.

Και για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν κάτι παραπάνω, διαβάστε μια τεχνική ανάλυση μας για την μοτοσυκλέτα, με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 11:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon