.
Κατηγορία Suzuki
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 18:48

Suzuki – Νέο V-Strom 700 και τέλος εποχής για τον V κινητήρα

Δημοσιεύματα του εξωτερικού φέρνουν το μεσαίο On/Off τέκνο της Suzuki οικογένειας να αλλάζει δραστικά εκ των έσω.

Μια φωτογραφία αρκεί στην εποχή της πληροφορίας ώστε να ισούται με αρκέτες περισσότερες από χίλιες λέξεις. Όπως η εικόνα άνωθεν της οποίας το «κλικ» έγινε στο Passo Dello Stelvio στις ιταλικές άλπεις.
Η καμουφλαρίσμενη μοτοσυκλέτα που βλέπουμε έχει τη φόρμα του V-Strom 1050, με μια ειδοποιό διαφορά. Ο κινητήρας εντός διακρίνεται με τη διάταξη των δυο κυλίνδρων εν σειρά πια αντί για V. Ο V2 κινητήρας των Ιαπώνων έχει αναμφίβολα μια επιτυχημένη πορεία, συνδυάζοντας επιδόσεις, αξιοπιστία και Euro 5 –πλέον- εδώ και πάνω από 20 χρόνια.

Σύμφωνα με τον ξένο τύπο, η Suzuki πλέον στρέφεται απευθείας στον ανταγωνισμό, με το νέο δικύλινδρο κινητήρα να εκτιμάται στα 700 κ.εκ. Ένα μηχανικό σύνολο που αναμένεται να το δούμε σε γυμνά αλλά και σε supersport ίσως μοντέλα, πέρα από το μεσαίο On/Off με τον περιπετειώδη εμπρός τροχό των 21’’ ιντσών και το αναγεννημένο πια, αλα DR 800 παρουσιαστικό.

Όπως είναι λογικό, ο νέος κινητήρας θα συνοδεύεται και από νέο πλαίσιο, γύρω από το οποίο η συνολική εικόνα της μοτοσυκλέτας θα ακολουθεί –από ό,τι φαίνεται- την εικόνα της On/Off ναυαρχίδας από το Hamamatsu.

Το πότε θα δούμε την επίσημη αποκάλυψη του νέου μοντέλου παραμένει άγνωστο, αν και αναμένεται για πριν το τέλος του έτους, στην περίπτωση που το νέο V-Strom (..ή απλά Strom πια..) θεωρείται μοντέλο 2023..

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 23:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon