.
Κατηγορία Suzuki
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 16:03

Suzuki Katana - Τώρα και σε κόκκινο! - Video

Η αρχή είχε γίνει με τη Honda, που μετά την ακύρωση των ιαπωνικών σαλονιών μοτοσυκλέτας λόγω του Κορωνοϊού, δημιούργησε ένα virtual περίπτερο για να δείξει το νέο της CB-F Concept. Τη σκυτάλη πήρε η Suzuki, δημιουργώντας κι αυτή το δικό της virtual περίπτερο, στο οποίο ξεχωρίσαμε την νέα κόκκινη χρωματική έκδοση του Katana.

suzuki virtual booth 2020 00002

Η Suzuki έφτιαξε μέχρι και κινούμενη εικόνα με το περίπτερο εικονικής πραγματικότητας που δημιούργησε, με... επισκέπτες να περπατούν χαζεύοντας τα μοντέλα της φίρμας του Hamamatsu!

suzuki virtual booth 2020 00003

Ιδού λοιπόν το κόκκινο Katana, στο ψηφιακό του περιβάλλον. Άλλες αλλαγές δεν υπάρχουν σε σχέση με τα ασημένια και μαύρα Katana, πέρα των χρωμάτων.

suzuki virtual booth 2020 00001

Παρακάτω δείτε το στατικό βίντεο της νέας κόκκινης έκδοσης της ιαπωνικής μοτοσυκλέτας, ενώ ΕΔΩ μπορείτε να επισκεφθείτε το ψηφιακό περίπτερο της Suzuki.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 16:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon