Κατηγορία Suzuki
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 16:38

Suzuki SV650 Scrambler 2.0

Η Γαλλική αντιπροσωπεία της Suzuki τροποποίησε ένα SV650 ως Scrambler χρησιμοποιώντας μερικά έτοιμα αξεσουάρ από την ευρύτερη αγορά.

Όπως λέει και το όνομά του, το Scrambler 2.0 προφανώς έπεται του πρώτου ανάλογου μοντέλου, το οποίο εξίσου προφανώς πήγε αρκετά καλά στο κοινό της Γαλλίας ώστε να παραχθεί και μια δεύτερη φουρνιά.

Για να μετατρέψουν το βασικό SV650 σε Scrambler, οι Γάλλοι δεν πειράζουν τίποτε από τα βασικά του στοιχεία – κινητήρας, αναρτήσεις, φρένα, πλαίσιο – και απλά τα πλαισιώνουν με μια συλλογή καταλλήλων αξεσουάρ. Σε αυτά συναντάμε αρκετά καλούδια από τον κατάλογο της SW Motech κυρίως, συν μερικά άλλων κατασκευαστών:

2019 suzuki sv650 scrambler 2 0 2

- Αλουμινένιο κοντό μασκάκι

- Αλουμινένιο μπροστινό φτερό

- Αλουμινένια πλαϊνά προστατευτικά ψυγείου

- Σίτα προστασίας για το φανάρι (της Lighthouse Optics)

- Χούφτες

- Φαρδύτερο τιμόνι

- Σέλα (της Bagster)

- Φαρδύτερα μαρσπιέ με αφαιρούμενα λάστιχα

- Μαλακές βαλίτσες με τις βάσεις τους

- Λάστιχα Dunlop Mutant

2019 suzuki sv650 scrambler 2 0

Ως είναι αναμενόμενο, το Scrambler 2.0 είναι διαθέσιμο μόνο στη Γαλλική αγορά, σε δύο χρωματικές επιλογές, λευκό ή μαύρο με μπλε πλαίσιο και ζάντες, με λιανική τιμή €7,999.

Ενδεικτικά, στη Γαλλία το βασικό μοντέλο κοστίζει €6,599 και το SV650X €7,499.

Δείτε το εδώ

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 17:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube