.
Κατηγορία Suzuki
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 13:05

Suzuki – Θα παρουσιάσει το GSX-S 300 στην Κολωνία;

Η αναμενόμενη αναβάθμιση του μικρομεσαίου naked

Όπως είχαμε γράψει σχετικά πριν από μερικούς μήνες, η Haojue, κινεζική εταιρεία που συνεργάζεται στενά με την Suzuki στην τοπική αγορά και όχι μόνο, είχε παρουσιάσει τα σχέδια μιας naked μοτοσυκλέτας 300 κ.εκ. που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει το νέο GSX-S 300.

H Suzuki βρίσκεται πίσω από την σχεδίαση και την εξέλιξη των μοντέλων που παράγονται από την Hoajue, με τα GW250 Inazuma, V-Strom 250 και GSX-R250R να είναι κάποια πρόσφατα και γνωστά παραδείγματα μοτοσυκλετών που προέκυψαν από αυτή την συνεργασία.

Όλα τα στοιχεία λοιπόν συνηγορούν στο ότι έχει έρθει η ώρα για να αποκαλυφθεί το νέο GSX-S 300, βασισμένο στο σχέδιο που είχαμε δει νωρίτερα, την άνοιξη. Η αποκάλυψη, σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει στην έκθεση της Κολωνίας (Intermot 3-7 Οκτωβρίου), με την μοτοσυκλέτα να έχει ανανεωθεί σχεδιαστικά και να έχει αυξήσει τον κυβισμό του από τα 250, στα 300 κ.εκ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 13:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το Suzuki GSX-R1000 Ryuyo σε δράση Suzuki Katana 2019 - Τέταρτο Teaser Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon