.
Κατηγορία Suzuki
Τρίτη, 15 Μαϊος 2018 18:18

Suzuki GSX-R 300 – Aντεπίθεση της Suzuki στα 300 κ.εκ.

 

Κατοχυρώθηκαν τα σχέδια της μοτοσυκλέτας

 Τα 300άρια sport, είναι αναμφίβολα μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες κατηγορίες μοτοσυκλετών, με τους κατασκευαστές σε παγκόσμιο επίπεδο να έχουν ήδη στην γκάμα τους μοντέλα αυτού του είδους ή να προετοιμάζουν πυρετωδώς κάποια.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο γεγονός η σύσταση  της κατηγορίας WorldSSP300, στους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος ταχύτητας, γεγονός που αποδεικνύει ότι υπάρχει μέλλον και τα 300άρια ήρθαν για να μείνουν .


suzuki gsxr 300 sxedia 1
Αναμενόμενη λοιπόν η κίνηση της Suzuki να αναβαθμίσει το GSX-R 250 με ένα μοντέλο πιο καλά τοποθετημένο εντός αυτή της νέας κατηγορίας. Φήμες για κάτι τέτοιο είχαν ακουστεί εδώ και καιρό, όμως τα σχέδια που προσφάτως κατατέθηκαν από την Suzuki, αποτελούν σίγουρα την πιο βέβαια ένδειξη για τις προθέσεις της ιαπωνικής εταιρείας.

suzuki gsxr 300 sxedia 3

Σε αυτά, βλέπουμε μια μοτοσυκλέτα που ανήκει εμφανώς στην sport κατηγορία, με ένα ολόσωμο fairing που φέρει τις οικείες πλέον και αναγνωρίσιμες, “GSX-R” γραμμές. Το πλαίσιο είναι νέο, και πρόκειται για μια μονάδα με λογική δύο δοκών χωροδικτυώματος, για μικρό βάρος.

suzuki gsxr 300 sxedia 2

Ο κινητήρας, αν και διατηρεί την δικύλινδρη σε σειρά διάταξη, φαίνεται πως είναι καινούργιας σχεδίασης και όχι απλά μια υπερκυβισμένη έκδοση του υφιστάμενου μοτέρ των 250 κ.εκ.

Υπάρχει μοχλικό στην έδραση του πίσω αμορτισέρ το οποίο ελέχγει ένα ψαλίδι που όπως μαρτυρά το σχήμα του, μάλλον έχει κατασκευαστεί από αλουμίνιο. Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν γύρω από το μοντέλο, ωστόσο σε ότι αφορά στην ισχύ, αναμένεται μια ονομαστική απόδοση της τάξεως των 40 ίππων, αφού σε αυτά τα πλαίσια κινείται και ο ανταγωνισμός.

Πηγή: bikesocial

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Μαϊος 2018 19:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon