.
Κατηγορία Royal Enfield
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 09:41

Royal Enfield – Hunter 450 και άλλα μοντέλα προσεχώς;

Η ύπαρξη του νέου κινητήρα των 450 κυβικών ανοίγει πόρτες για παρουσιάσεις νέων μοντέλων από την ινδική μάρκα, με ένα εξ αυτών να δοκιμάζεται στο δρόμο ήδη.

Πηγές ειδήσεων από το εξωτερικό έχουν εντοπίσει ήδη, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, την επόμενη μοτοσυκλέτα της σειράς 450 της Royal Enfield, που μπήκε στην φάση των οδικών δοκιμών. Τα ρεπορτάζ ισχυρίζονται ότι μιλάμε για μία νέα Hunter 450, κάτι που ίσως επιβεβαιώνεται από τον «παράγοντα μορφής» της νέας μοτοσυκλέτας: Ενιαία σέλα, όπως ισχύει και για το Hunter, απουσία οποιουδήποτε «φέρινγκ» εμπρός, χυτοί τροχοί κτλ.

Παράλληλα, κάτι που ίσα διακρίνεται στην νέα μοτοσυκλέτα, αλλά μπορεί να παίξει ρόλο στην τελική της μορφή, είναι τα τύπου LED φλας που διακρίνονται εμπρός και πίσω -μάλιστα, στο πίσω μέρος, είναι εμφανής η χρήση της βάσης πινακίδας και των φλας, που φορά και το νέο Himalayan 450. Με μία πιο προσεκτική ματιά στην πίσω ανάρτηση, βλέπεις ότι τα δύο αμορτισέρ λείπουν, προφανώς δίνοντας την θέση τους σε ένα κεντρικό monoshock, με όλα τα γνωστά πλεονεκτήματα οδηγικής συμπεριφοράς. Φυσικά αξίζει να σημειωθεί εδώ, ότι οι ομοιότητες μεταξύ όλων των μοντέλων της Royal Enfield είναι μεγάλες, λόγω της κοινής φιλοσοφίας που τα διέπει, άρα, περισσότερες εικασίες σχετικά με το τιι βλέπουμε, είναι δύσκολο να κάνεις σε πρώτη φάση.

Το σίγουρο είναι ένα: ότι ο νέος κινητήρας «Sherpa» υπάρχει, σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την Royal Enfield και είναι μάλλον απίθανο, η εταιρεία να μην τον αξιοποιήσει σε νέες μοτοσυκλέτες. Περιμένουμε και περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 09:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon