.
Κατηγορία Royal Enfield
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 12:51

DC Design DC2 Carbon-Shot Royal Enfield Classic!

 

Απίθανο custom kit από ανθρακόνημα, διαθέσιμο για όλους

 

Η DC Design ξεκίνησε τη διάθεση ενός υπέροχα σχεδιασμένου κοστουμιού από ανθρακόνημα, ώστε ο καθένας να μπορεί να δώσει εμφάνιση techno-café-racer στο Royal Enfield Classic του.

Η ινδική φίρμα DC Design είναι γνωστή για τα κιτ που διαθέτει για αυτοκίνητα, ώστε ο ιδιοκτήτης τους να μπορεί να τα αλλάξει εξωτερικά και εσωτερικά, δίνοντας τους διαφορετικό, και πιο εντυπωσιακό look.

Τώρα, η ίδια εταιρεία εισέρχεται και στις μοτοσυκλέτες, παρουσιάζοντας ένα υπέροχο κιτ για να κάνει ο κάθε ιδιοκτήτης Royal Enfield Classic, μοναδική τη μοτοσυκλέτα του.

Το κιτ ονομάζεται DC2 Carbon-Shot και περιλαμβάνει ένα νέο ρεζερβουάρ σε σχήμα «δάκρυ», ένα κοντό πίσω φτερό, ένα ακόμη μίνιμαλ φτερό μπροστά, και πλαϊνά καλύμματα. Όλα από ανθρακονήματα.

Η DC Design μιλάει για carbon υψηλής ποιότητας, ενώ το φινίρισμα είναι βερνικωμένο.

Νέος είναι και ο προβολέας, σε ρετρό-φουτουριστικό στιλ, με LED στοιχεία, ενώ νέα είναι και τα φλας.

Το κιτ περιλαμβάνει σέλα για ένα μόνο άτομο, με το LED πίσω φως στο τελείωμα της.

Κινητήρας, αναρτήσεις, πλαίσιο, τιμόνι, τροχοί, ελαστικά, φρένα, και όργανα έχουν μείνει ανέγγιχτα.

Το DC Design Royal Enfield DC2 Carbon-Shot κιτ κοστίζει 76.000 ινδικές ρουπίες, ήτοι 1.047 ευρώ, δίχως να περιλαμβάνεται και το κόστος της μοτοσυκλέτας.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 12:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon