.
Κατηγορία MV Agusta
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 14:40

MV Agusta F3 RC 2016

 

Σε 675 και 800 κυβικά εκατοστά

 

Η φετινή χρονιά για την MV Agusta ξεκίνησε δυναμικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα supersport, αφού κέρδισε τον πρώτο αγώνα της χρονιάς με αναβάτη τον Jules Cluzel.
Μπορεί να μην τελείωσε το ίδιο καλά, μιας και ο Γάλλος είναι τραυματίας, αλλά η MV Agusta επέλεξε να βάλει στην παραγωγή την ρέπλικα του αναβάτη, F3 675, με την ονομασία RC.
Η νέα μοτοσυκλέτα θα παραχθεί τόσο σε 675 όσο και σε 800 κυβικά εκατοστά, σε πολύ περιορισμένη παραγωγή, μόνο για χρήση σε πίστα - σε track days.

Η MV Agusta έχει εξοπλίσει την RC με τάπες ergal που καλύπτουν τις τρύπες που αφήνουν οι καθρέπτες και η βάση της πινακίδας, είναι βαμμένη στα χρώματα της ομάδας, κάλυμμα μετατροπής σε μονόσελο, αλλά και κόκκινη αυτοκόλλητη ταινία στα πλαϊνά των τροχών.
Τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο δεν παρατηρούμε καμία διαφορά σε φρένα, αναρτήσεις και εξατμίσεις, από τα μοντέλα παραγωγής.

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 16:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MV Agusta F3 800 AMG MV Agusta Lewis Hamilton Dragster RR - Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon