Κατηγορία Mansory
Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2011 13:22

Mansory Zapico 2080cc

 

Carbon, κούκλα και γρήγορη!

 Η Mansory είναι μία εταιρία που κατασκευάζει υψηλής αξίας πολυτελή αυτοκίνητα. Παράλληλα, είναι γνωστή και για τις μοναδικές μοτοσυκλέτες που κατασκευάζει από το 1989. Από τα χέρια του αφεντικού της εταιρίας, Kourosh Mansory, σχεδιάστηκε μία νέα μοτοσυκλέτα με εξωτικά υλικά και άπιαστες επιδόσεις.

Πρόκειται για μία μοτοσυκλέτα custom με το όνομα Zapico και είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από carbon. Το πλαίσιο, το ρεζερβουάρ, τα περιφερειακά, η μάσκα, η αεροτομή, το φιλτροκούτι, ακόμη και οι ζάντες, είναι κατασκευασμένα από το εξωτικό υλικό. Η κατασκευή γίνεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στην Βαυαρία όπου ολοκληρώνεται το όμορφο αυτό σχέδιο.
Την ποιότητα της μοτοσυκλέτας τονίζει η δερμάτινη επένδυση της σέλας και τα μοναδικά σχέδια σε γυαλισμένο μέταλλο που κοσμούν την Zapico.

Η Zapico χρησιμοποιεί ένα θηριώδη κινητήρα διάταξης V2 προερχόμενο από την αμερικανική S & S ο οποίος έχει χωρητικότητα περίπου 2080cc. Τα 160 άλογα που αποδίδει είναι σε θέση να κινήσουν την Zapico σε άπιαστες επιδόσεις παρά τα 340 κιλά που ζυγίζει. Το 0 - 100 km / h σε μόλις 3,3 " είναι ένα νούμερο που σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στον όγκο αλλά και τον προορισμό της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας. Ωστόσο εκτός από κούκλα, μπορεί να αποδειχτεί και πανούκλα για όποιον βρεθεί δίπλα της στο φανάρι!

 

Φωτογραφίες

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube