.
Κατηγορία Loncin
Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 14:46

Loncin - δυναμικά στο προσκήνιο με τρία 500άρια!

 

Ετοιμάζεται για είσοδο στην Ευρωπαϊκή αγορά

 

Τρία νέα μοντέλα μοτοσυκλετών, που όλα θα αποτελούν φορείς ενός δικύλινδρου σε σειρά, υγρόψυκτου μοτέρ,  με χωρητικότητα 500 κ.εκ., αποκάλυφθηκαν πρόσφατα στο διαδίκτυο, μέσω κατασκοπικών φωτογραφιών.  

loncin 1

Οι μοτοσυκλέτες που ετοιμάζει η Loncin, φαίνονται να ανήκουν ξεκάθαρα στις κατηγορίες των naked, retro / scrambler και street adventure. Όλες οι μοτοσυκλέτες φαίνονται πολύ προσεγμένες σχεδιαστικά, με όμορφες vintage πινελιές για το ρετρό μοντέλο και σύγχρονο -  δυναμικό design για τα άλλα δύο μοντέλα.

loncin 3

Υπενθυμίζουμε ότι η Loncin δεν είναι σε καμία περίπτωση “άλλη μια κινέζικη εταιρεία” αλλά ανήκει σε ένα όμιλο - κολοσσό, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε την συνεργασία της με την BMW στην κατασκευή κινητήρων και όλοι γνωρίζουμε πόσο αυστηροί είναι οι Γερμανοί στις προδιαγραφές και στα πρωτόκολλα τους.

loncin 4

Η Loncin είχε παρουσιάσει ένα μοντέλο 650 κ.εκ. με το όνομα CR9 (και μετέπειτα LX650) το 2012, το οποίο χρησιμοποιούσε τον μονοκύλινδρο κινητήρα του BMW G 650 GS (που κατασκευαζόταν από την Loncin), όμως η συμφωνία της με την BMW ήταν αυτό να μην διατεθεί εκτός της αγοράς της Κίνας, για λόγους ανταγωνισμού.

Δεδομένου του ότι ο 500άρης δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας, δεν χρησιμοποιείται σε κανένα μοντέλο της BMW λοιπόν και μάλλον τον έχει σχεδιάσει η Loncin, ίσως ήρθε η ώρα για την δυναμική είσοδο της εταιρείας στην ευρωπαϊκή αγορά, με “πολιορκητικό κριό” τα τρία αυτά μοντέλα.  
Πηγή: visordown

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 20:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Loncin DS8 650 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon