Κατηγορία Kymco
Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 12:04

Kymco Agility 16+ 125

 

Ένας θρύλος με πολλά… PLUS (+) !

 

H Κymco με τη σειρά των Agility είναι η εταιρία που δημιούργησε την κατηγορία των οικονομικών scooter με μεγάλους τροχούς. Η κίνησή της αυτή στέφθηκε άμεσα με επιτυχία, καθόσον έγινε η πλέον δημοφιλής στις μεγάλες Ευρωπαϊκές αγορές, ενώ και στην Ελλάδα ξεπέρασε κάθε προσδοκία με περισσότερες από 11.000 πωλήσεις!

Εμπλουτίζεται η σειρά

Για το 2014, η Kymco επανέρχεται δριμύτερη και εμπλουτίζει τη σειρά των απόλυτα επιτυχημένων Agility, Agility-F, Agility Naked και Agility City με μια νέα πρόταση, με νέα αισθητική αλλά και επεμβάσεις που αυξάνουν την ασφάλεια, την άνεση, την εργονομία, τους χώρους και την ευελιξία.

Το τελείως νέο Agility 16+ 125 διακρίνεται άμεσα από τη μοντέρνα αισθητική του, πίσω από την οποία κρύβονται σημαντικές αλλαγές ουσίας, ικανές να τοποθετήσουν το μοντέλο στην κορυφή της οικογένειας Agility και, ευρύτερα, της κατηγορίας.

Το νέο πλαίσιο είναι ακόμα πιο στιβαρό, με τη σχεδίασή του να επιτρέπει αφενός χαμηλότερη θέση οδήγησης και αφετέρου τη μετακίνηση του δοχείου καυσίμου στο πάτωμα με τοποθέτηση της τάπας πλήρωσης αυτού κάτω από το τιμόνι, αυξάνοντας έτσι κατακόρυφα την ευχρηστία.

Ο χώρος κάτω από τη σέλα μεγάλωσε και μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος τύπου Jet, o συνεπιβάτης απέκτησε αναδιπλούμενα μαρσπιέ, τα φωτιστικά σώματα έχουν πλέον ενιαία κρύσταλλα και φώτα θέσης τεχνολογίας LED, ο πίνακας των οργάνων έγινε πιο πλήρης σε ενδείξεις και πιο μοντέρνος σε σχεδίαση, ενώ η σχεδίαση του τελικού της εξάτμισης, πέραν της ουσίας, προσφέρει και εμφάνιση μοτοσυκλέτας!

Η ανάρτηση έχει μεγαλύτερη διαδρομή και βελτιωμένα χαρακτηριστικά λειτουργίας, με σκοπό να προσφέρει άνεση και οδικά χαρακτηριστικά scooter μεγαλύτερης κατηγορίας.

Ο κινητήρας είναι αερόψυκτος, τετράχρονος, μονοκύλινδρος και έχοντας δεχθεί κάποιες καίριες αλλαγές στη μετάδοση, υπόσχεται βελτιωμένες επιδόσεις σε επιταχύνσεις, ρεπρίζ, εκπομπές καυσαερίων, αλλά και βελτιωμένη κατανάλωση που σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο δοχείο καυσίμου προσφέρει αυξημένη αυτονομία.

Τα plus του νέου Agility 16+

Τα + του νέου AGILITY 16+ με μια γρήγορη ματιά:

+ Αυξημένη προστασία του αναβάτη χάρη στη νέα σχεδίαση της ποδιάς.
+ Αυξημένη ευελιξία χάρη στο νέο πλαίσιο, τη βελτιωμένη κατανομή βάρους και το νέο πίσω τροχό 14”
+ Αυξημένη άνεση, για οδηγό και συνεπιβάτη, που προσφέρουν οι νέες αναρτήσεις με μεγαλύτερη διαδρομή, η νέα σέλα και τα νέα αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη.
+ Αυξημένοι χώροι με μεγαλύτερης χωρητικότητας χώρο κάτω από τη σέλα, τη σχάρα και το άγκιστρο αποσκευών
+ Αυξημένη χρηστικότητα με την τάπα πλήρωσης καυσίμου κάτω από το τιμόνι, την παροχή 12V για φόρτιση κινητού και το νέο πλήρες πάνελ με συνδυασμό ψηφιακών και αναλογικών ενδείξεων
+ Αυξημένη αυτονομία χάρη στη βελτιωμένη κατανάλωση και το μεγαλύτερο δοχείο καυσίμου που είναι πλέον τοποθετημένο στο πάτωμα
+ Νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED

Η τελική τιμή του είναι 1.895 €, καλύπτεται με διετή ολική εγγύηση και από την αντιπροσωπεία δίνεται η δυνατότητα 12μηνης άτοκης εξόφλησης με κάρτα ή χρηματοδότησης μέχρι 72 μήνες

Τα διαθέσιμα χρώματα είναι Λευκό (Pearl White), Μαύρο (Space Black), Κόκκινο (Scarlet Red) και Ασημί ματ (Sonic Silver Matt)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες

www.kymco.grwww.facebook.com/kymco.gr

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kymco Super-8 125 - 2014 Kymco UXV 700i LX 4x4 2014 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube