.
Κατηγορία Kymco
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 12:31

Kymco UXV 700i LX 4x4 2014

 

Ένα τετράτροχο διαφορετικό από τα άλλα!


To νέο “side by side” της Kymco προσφέρει επιδόσεις και διασκέδαση παράλληλα με ανεξάντλητη χρηστικότητα, σε όσους επιλέγουν οχήματα παντός εδάφους

Αντοχή και σκληρή χρήση

Κατασκευασμένο με γνώμονα την αντοχή στη σκληρή χρήση και με δυνατότητες απεριόριστης κίνησης σε κάθε είδους έδαφος, μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει το μέσο διαφυγής από την καθημερινότητα και να γίνει το απόλυτο εργαλείο του κυνηγού, του αγρότη ή/και –ευρύτερα- του επαγγελματία ή του σπορτσμαν που αρνείται να συμβιβαστεί με κάτι κοινότυπο.

Χαρακτηρίζεται από τεχνολογία αιχμής σε όλα τα συστατικά του στοιχεία και με σημεία αναφοράς τον τελείως νέο τετράχρονο υδρόψυκτο κινητήρα, το πανίσχυρο ατσάλινο πλαίσιο, τις θηριώδεις αναρτήσεις (ανεξάρτητες σε όλους τους τροχούς) με την αντιστρεπτική δοκό, τα τρία δισκόφρενα, τους άπλετους χώρους και την ευμεγέθη καρότσα μεταφοράς, θα αποτελέσει την ιδανική λύση για μετακίνηση χωρίς φραγμούς σε κάθε είδους έδαφος.
Ακόμα και όταν τα πράγματα «ζορίσουν», η δυνατότητα επιλογής αργού ή γρήγορου διαφορικού, η αντίστοιχη για μετατροπή της κίνησης από 4x2 σε 4x4, η θέση για “εργάτη”, το ηλεκτρονικό κλείδωμα του μπροστινού διαφορικού, αλλά και η ύπαρξη όπισθεν στο αυτόματο κιβώτιο, θα φανούν αρωγοί στην απρόσκοπτη και απροβλημάτιστη μετακίνηση οδηγού, συνοδηγού και αποσκευών.

Κινητήρας υψηλής απόδοσης

Ο κινητήρας του είναι ένας υψηλής απόδοσης υδρόψυκτος, μονοκύλινδρος 695 κ.εκ., εξαιρετικά ελαφρύς και μαζεμένος σε διαστάσεις, καθόσον στη σχεδίασή του έχουν χρησιμοποιηθεί στοιχεία από τη γενιά κινητήρων G5, την ίδια που κινεί τα πλέον εξελιγμένα scooter της εταιρείας. 

Παρά την αυξημένη του χωρητικότητα, το συνολικό του βάρος είναι λιγότερο από τον αντίστοιχο των 500 κ.εκ., αποδεικνύοντας την κορυφαία του σχεδίαση και τεχνολογία. Με 4βάλβιδη κεφαλή και 2ΕΕΚ, τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού και η απόδοσή του στην έκδοση “Off-Road” (εκτός δρόμου) ξεπερνά τους 45 ίππους!

Η έκδοση LX που εισάγεται στην Ελλάδα, είναι η πλουσιότερη σε εξοπλισμό που περιλαμβάνει, ζάντες αλουμινίου, κοτσαδόρο, ποτηροθήκη ενώ το αμάξωμα είναι βαμμένο σε μεταλλική βαφή σε σχέση με τα «άβαφα» πλαστικά της απλής έκδοσης. Επιπλέον, μια σειρά γνήσιων αξεσουάρ, που περιλαμβάνει από παρμπρίζ και εργάτη μέχρι σκληρή οροφή και πόρτες, αναλαμβάνει την αισθητική και χρηστική βελτίωση ενός οχήματος που πάει παντού, αδιαφορώντας για το τι θα συναντήσει στο διάβα του!
Η τιμή του στα 11.990 € (πλέον Τ.Τ.), καλύπτεται με διετή ολική εγγύηση και από την αντιπροσωπεία δίνεται η δυνατότητα 12μηνης άτοκης εξόφλησης με κάρτα ή χρηματοδότησης μέχρι 72 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε
στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες
www.kymco.gr & www.facebook.com/kymco.gr


Quick Info

- Κινητήρας τεχνολογίας G5 

- Επιλογή κίνησης 4x4 ή 2x4
- Αργή ή γρήγορη μετάδοση (κοντό/μακρύ)
- Ηλεκτρονικό “κλείδωμα” διαφορικού
- Όπισθεν
- Υδρόψυκτος τετράχρονος κινητήρας 695 κ.εκ.
- 2EEK, 4βάλβιδος
- Ιπποδύναμη 45+ Hp
- Υδραυλικά δισκόφρενα μπροστά και πίσω
- Ανεξάρτητη ανάρτηση σε όλους τους τροχούς με ρυθμιζόμενα υδραυλικά αμορτισέρ και αντιστρεπτική δοκό.
- Προβολείς αλογόνου/LED
- Ψηφιακός πίνακας οργάνων πολλαπλών ενδείξεων
- Παροχή ρεύματος 12v
- Εκκίνηση με μίζα
- Θέση για εργάτη

Φωτογραφίες οδήγησης

Φωτογραφίες λεπτομερειών

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 12:44

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kymco Xciting 400i ABS 2014 Kymco Agility 16+ 125 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon