.
Κατηγορία Kymco
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 09:27

Kymco Xciting 400i ABS 2014

Ναυαρχίδα που τα έχει 400!


Το νέο μέλος της οικογένειας Xciting αποτελεί μια καινούρια αντίληψη στα Maxi Scooter με sport χαρακτηριστικά. Και σήμερα, η νέα έκδοση με ABS φροντίζει να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια!

Η σχεδιαστική ομάδα έρευνας και εξέλιξης της Kymco κινήθηκε κάτω από ένα συγκεκριμένο σχεδιαστικό δόγμα, προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα σύνολο που να συνδυάζει την ασφάλεια με την ευελιξία, την άνεση με την ταχύτητα. Ο στόχος της ένας και μοναδικός: - Να ανεβάσει τον πήχη της κατηγορίας ακόμα ψηλότερα!

Τομή στην αισθητική


Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε, το Xciting 400i δημιούργησε το δικό του φανατικό κοινό. Η υψηλή του αισθητική, η αιχμηρή σχεδίαση και η αρχοντική εμφάνιση, παρέα με τον πλούσιο εξοπλισμό, υπέγραψαν μια επιτυχημένη πορεία στις αγορές των προηγμένων ευρωπαϊκών κρατών. Οι προβολείς τεχνολογίας LED DLR και το πίσω φωτιστικό σώμα με τα ενσωματωμένα Led Guides είναι χαρακτηριστικά που προέρχονται από τον κόσμο των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων. Η χαμηλή αεροδυναμική αντίσταση προσφέρει αφενός τη δυνατότητα επίτευξης υψηλής τελικής ταχύτητας και αφετέρου απόλυτη προστασία αναβάτη και συνεπιβάτη από τα καιρικά φαινόμενα. Ο χώρος κάτω από τη σέλα φτάνει στα 43 λίτρα, φιλοξενώντας με άνεση κράνος και αδιάβροχα, αλλά και αφήνοντας χώρο για άλλα μικροαντικείμενα. To σχήμα του επιτρέπει την αποθήκευση φορητού υπολογιστή και τα ψηφιακά όργανα προσφέρουν πλήρη ενημέρωση με τις πολλαπλές ενδείξεις σε οθόνη υγρών κρυστάλλων υψηλής αντίθεσης.

Ένα τελείως άκαμπτο περιμετρικό ατσάλινο χωροδικτύωμα και μια ανάρτηση μοτοσυκλετιστικών προδιαγραφών, υπογράφουν την πλήρη απουσία ταλαντώσεων και μια απόλυτη αίσθηση ακρίβειας σε όλες τις ταχύτητες, παράλληλα με χειρισμό που παραμένει φιλικός και σίγουρος. Στα φρένα το νέο Xciting κυριολεκτικά διαπρέπει, με τους δύο πλευστούς δίσκους τύπου “μαργαρίτα” και τις ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες, τα σωληνάκια υψηλής πιέσεως από νέα υλικά κορυφαίας τεχνολογίας και το δικάναλο ABS τελευταίας γενιάς της Bosch. Το αποτέλεσμα έχει να κάνει με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερη πληροφόρηση και αίσθηση στο φρενάρισμα.

 Κινητήρας χωρίς αντίπαλο

Το 400i ΑΒS κινεί ο νέος κινητήρας SC της γνωστής οικογένειας G5! Πρόκειται για ένα πραγματικό διαμάντι, που ενσωματώνει ότι πιο προηγμένο κυκλοφορεί σήμερα στους κινητήρες νέας γενιάς. Με 399 κυβικά χωρητικότητα και τροφοδοσία μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού, αποδίδει 36 ίππους στις 7.500 στροφές, με τη ροπή να βρίσκεται στα 38,5 Nm στις 6.250. Η δύναμή του είναι “απλωμένη” σε όλο το φάσμα των στροφών του, δίνοντας πολύ καλές επιταχύνσεις και ακαριαίες ρεπρίζ. Το κάρτερ λαδιού είναι ανεξάρτητο, με ενσωματωμένο σύστημα ψύξης του λιπαντικού, αυξάνοντας αντοχή και αξιοπιστία. Το νέο σύστημα μετάδοσης, που χρησιμοποιεί νέα προηγμένα υλικά τριβής και η τριπλή έδραση των αξόνων (στροφάλου και διαφορικού) συμβάλουν στο ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο θορύβου και στην εξαιρετικά γραμμική λειτουργία.

 Τελικά

Το weight lifting αφορά σε πολλά σημεία του νέου Xciting, περιορίζοντας το συνολικό βάρος κάτω από τα 200 κιλά, μειώνοντας την κατανάλωση και αυξάνοντας την οικονομία χρήσης αλλά και την αυτονομία του. Το νέο Xciting 400i ABS είναι ένα scooter maxi GT με συμπεριφορά που παντρεύει αρμονικά επιδόσεις και άνεση, ένα scooter που θα κληθεί να περάσει το 90% της ζωής του στο κλεινόν άστυ και που δεν πρόκειται να δυσανασχετήσει εαυτόν και αλλήλους.

Η τιμή του είναι 5.695 € (πλέον Τ.Τ.), καλύπτεται με διετή ολική εγγύηση και από την αντιπροσωπεία δίνεται η δυνατότητα 12μηνης άτοκης εξόφλησης με κάρτα ή χρηματοδότησης μέχρι 72 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες

www.kymco.grwww.facebook.com/kymco.gr

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 11:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kymco MXU 700i 2013 Kymco UXV 700i LX 4x4 2014 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon