.
Κατηγορία Kymco
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 12:55

ΚΥMCO iONEX – Teaser video εν όψει της “επανάστασης” στα e-scooter

 

Αποκαλύπτονται κάποια στοιχεία

Όπως είχαμε γράψει σχετικά ΕΔΩ πριν λίγες ημέρες, η KYMCO πρόκειται να παρουσιάσει στις 22 Μαρτίου μια καινοτομική πρόταση στην δίτροχη αστική μετακίνηση, με το όλο project, να ονομάζεται iONEX.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα e-scooter και μια τεχνολογική πλατφόρμα υποστήριξης αυτού, για την οποία δεν είχε μέχρι πρότινος ανακοινωθεί κάτι σχετικό. Ένα νέο όμως teaser video της KYMCO, αποκαλύπτει κάποια πράγματα.

Πρώτα από όλα, βλέπουμε το μπροστινό μέρος ενός scooter, το οποίο αν κρίνουμε από την σχεδίαση του, έχει αστικό προσανατολισμό. Στην συνέχεια, έχουμε ένα πλάνο, όπου μια γυναίκα τοποθετεί κάτι που μοιάζει με μπαταρία, σε μια θήκη – υποδοχή.

Σε ότι αφορά σε αυτό το δεύτερο σκέλος λοιπόν, υποψιαζόμαστε ότι μάλλον η υποστηρικτική στο e-scooter πλατφόρμα είναι σταθμοί φόρτισης και ανταλλαγής μπαταριών.

Η KYMCO μπορεί να έχει μια νέα ιδέα – λύση σε ότι αφορά σε ένα δισεπίλυτο ζήτημα, που δεν είναι άλλο από την αυτονομία των ηλεκτροκίνητων δίτροχων.

Περιμένουμε με ανυπομονησία λοιπόν τα αποκαλυπτήρια του iONEX, για το οποίο η KYMCO σημειώνει ότι θα αποτελέσει “επανάσταση” και επίτευξη ενός στόχου, στον οποίον όλοι οι άλλοι κατασκευαστές απέτυχαν!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 13:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon