.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 19 Μαϊος 2015 13:31

KTM EXC - EXC-F Six Days 2016

 

Χωρίς αλλαγές

 

Η KTM έδωσε στην δημοσιότητα τεχνικές λεπτομέρειες από την νέα σειρά δίχρονων και τετράχρονων enduro μοτοσυκλετών για το 2016. Η εταιρία δεν ανακοινώνει τεχνικές αλλαγές στα μοντέλα της, που συνεχίζουν στην παραγωγή όπως τα μοντέλα 2015, αλλά με νέα γραφικά. Τα μοντέλα 2016 διαθέτουν ξανασχεδιασμένο πιρούνι WP Open Cartridge με νέες μπότες στα καλάμια και μικρότερης διαμέτρου άξονα μπροστινού τροχού. Αυτές οι βελτιώσεις, μαζί με τις νέες ρυθμίσεις αναρτήσεων, δηλώνουν ότι κάθε μοντέλο μπορεί να προσφέρει βελτιωμένη συμπεριφορά και καλύτερη πρόσφυση, με πιο ακριβή πληροφόρηση προς τον αναβάτη. Η συντήρηση της ανάρτησης είναι επίσης πιο εύκολη, εξ αιτίας της νέας σχεδίασης των προστατευτικών του πιρουνιού, ενώ υπάρχει ολοκαίνουργια εμφάνιση σε όλη τη γκάμα μαζί με ακόμη μερικές επιμέρους βελτιώσεις.

Αν και ταυτόχρονα παρουσιάστηκαν τα πλήρως ανανεωμένα, με νέα πλαίσια και κινητήρες, αλλά και αναρτήσεις, SX-F, τελικά, τα enduro δεν μοιράστηκαν τις αλλαγές - κάτι που θα δούμε προφανώς του χρόνου, ως μοντέλα 2017.
Στην γκάμα παραμένει η σειρά Six Days με τα γραφικά του αγώνα της Σλοβακίας. Οι διαφορές των Six Days εστιάζουν στο διαφορετικό μπροστινό σύστημα, 4CS της WP, το κάλυμμα σέλας Camel, την προστατευτική ποδιά κινητήρα, τις πορτοκαλί ανοδιωμένες πλάκες συγκράτησης του μπρστινού συστήματος, το πορτοκαλί πλαίσιο, το γρανάζι Supersprox Stealth, τον κλειστό δίσκο πίσω φρένου, τον πλευστό δίσκο μπροστά με το προστατευτικό, τα ελαστικά της Metzeler, προστατευτικά ψυγείων, ανεμιστήρα ψυγείου για τα τετράχρονα, προστατευτικό carbon για την εξάτμιση των δίχρονων, λογότυπα Six Days στις εξατμίσεις, αλλά και σύστημα γρήγορης εξαγωγής μπροστινού τροχού. Τα χρώματα παραμένουν λευκό με πορτοκαλί, όπως κάθε χρονιά, ενώ τα γραφικά της Σλοβακίας, κοσμούν τις νέες Six Days για φέτος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 22:55

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon