.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 11:15

KTM 390 Adventure 2025 – Συνεχίζουν οι δοκιμές στο δρόμο

Ένα νέο βίντεο της μοτοσυκλέτας αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον γύρω από το μοντέλο.

Η ανανέωση του KTM 390 Adventure θεωρείται βέβαιη για κάποια στιγμή στο μέλλον, ενώ μάλιστα έχουμε δει ήδη το νέο 390 Duke για το 2024 – το οποίο έφερε και νέο μοτέρ, ισχυρότερο. Πριν από κάποιες ώρες, κυκλοφόρησε ξανά στα διεθνή μέσα υλικό που απεικονίζει την νέα 390 Adventure 2025 σε δοκιμές στο δρόμο. Εδώ να σημειώσουμε, ότι εμείς σας είχαμε μεταφέρει από τους πρώτους, το ρεπορτάζ περί ύπαρξης της νέας μοτοσυκλέτας και μάλιστα με πολύ καλές εικόνες, ήδη από τον Δεκέμβριο που μας πέρασε – διαβάστε το ανάλογο άρθρο με ένα κλικ εδώ.

Το νέο υλικό έχει την μορφή ενός σύντομου βίντεο, στο οποίο φαίνεται η μοτοσυκλέτα. Αν και τα «βασικά» μορφολογικά τα έχουμε δει ήδη, ενώ αν και δεν μπορούμε προφανώς να το επιβεβαιώσουμε μόνο με το μάτι, η ύπαρξη των τροχών 21 και 18 ιντσών εμπρός και πίσω είναι και πάλι γεγονός. Η οθόνη TFT, ψηλά τοποθετημένη για ευκολότερη θέαση στην Adventure θέση οδήγησης, φαίνεται και στο νέο βίντεο, ενώ γίνεται λόγος για χρήση ανάρτησης μεγάλων διαδρομών, μια επιλογή που φαντάζει προφανής για Adventure, πόσο μάλλον αν θέλεις να το... σκληρύνεις και λίγο. Μία νέα πληροφορία αναφέρει ύπαρξη χαμηλότερης σέλας, προφανώς σε μία προσπάθεια να γίνει το 390 Adventure πιο προσβάσιμο από περισσότερους.

Δείτε και το ανάλογο βιντεάκι παρακάτω και βγάλτε και τα δικά σας συμπεράσματα – μέχρι την εμφάνιση περισσότερων πληροφοριών. Μπορεί το μοντέλο να ντεμπουτάρει μέσα στο 2024; Για να δούμε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 11:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon