.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 14:26

KTM 390 Duke 2023/2024 – Κι άλλη φωτογραφία, φήμες για 399 κυβικά

Αν οι πληροφορίες ευσταθούν, μιλάμε για ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο.

Οι διαρροές (ή «διαρροές») για το νέο KTM 390 Duke συνεχίζονται –και εμείς σας είχαμε γράψει και τον Απρίλιο, για μια νέα τότε φωτογραφία του μοντέλου στη δημοσιότητα.  Αυτή την φορά, βλέπουμε επιτέλους μια «καλή» φωτογραφία της μπροστινής πλευράς της μοτοσυκλέτας, η οποία μέχρι τώρα δεν είχε αποκαλυφθεί πλήρως. Είναι ευδιάκριτη η αλλαγή στην εμφάνιση του εμπρός φωτιστικού σώματος, σε σχέση με την υπάρχουσα 390 Duke, φυσικά με την επιθετικότητα της σχεδίασης να παραμένει εμφατικά.

Περισσότερα νέα στοιχεία επικεντρώνονται γύρω από τον κινητήρα, ο οποίος είναι πιθανόν να πάρει έναν «γενναίο» υπερκυβισμό. Αν το νέο μοτέρ φτάσει όντως στα 399 κυβικά εκατοστά, από τα 373 κ.εκ. στα οποία βρίσκεται σήμερα, πιθανότατα μιλάμε και για αύξηση ισχύος ακόμα και στα όρια του διπλώματος A2 – ήτοι, 47,6 ίπποι, με την ροπή κοντά ή και παραπάνω στα 4,1 kgm.

Ακόμα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλές ακόμα αναβαθμίσεις σε επίπεδο εξοπλισμού. Το νέο KTM 2023/2024 ίσως αποκτήσει Cornering ABS και Traction Control, στα πρότυπα του νέου RC 390. Επιπλέον, γίνεται λόγος για μια νέα οθόνη TFT, πιο ψηλά τοποθετημένη και νέο ρεζερβουάρ καυσίμου, ενώ άλλα στοιχεία μιλούν και για νέο πλαίσιο-υποπλαίσιο –άρα, ουσιαστικά και για ένα πλήρως ανανεωμένο μοντέλο. Περιμένουμε και περισσότερα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 14:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon