.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 09:48

KTM 1290 Super Duke RR 2021 - Οι πρώτες «Spy» pics

Οι φήμες υπήρχαν, τώρα έχουμε και τις αποδείξεις, καθώς το site RideApart δημοσίευσε τις πρώτες «κατασκοπικές» φωτογραφίες του επερχόμενου KTM 1290 Super Duke RR, μιας ακόμα πιο… εξαγριωμένης έκδοσης του μεγάλου Streetfighter των Αυστριακών.

Η συνταγή του Mattighofen για το RR ήταν η συνηθισμένη για κάθε έκδοση με πολλά R. Ελαφρύτερα και ταχύτερα.

Με τη βοήθεια εξαρτημάτων από carbon, τιτάνιο και μαγνήσιο, το 1290 Super Duke RR ακούγεται πως έχει χάσει 9 κιλά, με το συνολικό νέο βάρος στα περίπου 180 στεγνά κιλά.

Carbon λοιπόν το υποπλαίσιο, carbon το φτερό μπροστά, carbon οι αεραγωγοί των φρένων μπροστά, carbon η μικρή αδιαφανής ζελατίνα αλλά και το κάλυμμα της αλυσίδας.

Ο συνεπιβάτης μας αποχαιρέτισε, καθώς στο RR δεν έχει ούτε σέλα, ούτε και μαρσπιέ, ενώ η μοτοσυκλέτα φέρει ολόσωμη εξάτμιση τιτανίου της Akrapovic.

Οι ζάντες αλουμινίου είναι σφυρήλατες, για μείωση του μη-αναρτώμενου βάρους, για αυξημένη ευελιξία.

Ο κινητήρας παραμένει μυστήριο, αν και οι εσωτερικές πηγές που τροφοδοτούν τον ειδικό τύπο αναφέρουν πως μάλλον θα παραμείνει δίχως μεγάλες αλλαγές. Ίσως να δούμε διαφορετική χαρτογράφηση, αλλά μέχρι εκεί.

Το ΚTM 1290 Super Duke RR θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 500 κομματιών, ενώ για την ώρα δεν γνωρίζουμε τιμή.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται στα τέλη Μαρτίου, οπότε stay tuned! 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon