.
Κατηγορία KTM
Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 11:46

KTM – Τον Απρίλιο το νέο RC390 στις ασιατικές αγορές – Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το μοντέλο

Το ότι η KTM ετοιμάζει την ανανέωση του RC390 το γνωρίζουμε εδώ και καιρό, έχοντας γράψει για αυτό τον Δεκέμβριο του 2018, παρουσιάζοντας και spy pics του μοντέλου από τις δοκιμές του.

Ενώ όλοι περιμέναμε η παρουσίαση του να γίνει το 2019, η KTM κράτησε πίσω το μοντέλο χωρίς να γνωρίζει κανείς πότε τελικά θα λανσαριστεί στην αγορά η μοτοσυκλέτα.

Τώρα, έχουμε μια πρώτη ένδειξη για αυτό, με πηγές από την Ταϊλάνδη, να κάνουν λόγο για παρουσίαση τον Απρίλιο (2020). Αυτό προφανώς δεν αφορά μόνο την Ταϊλάνδη αλλά όλες τις χώρες της ΝΑ Ασίας, καθώς η στρατηγική κάθε εταιρείας είναι κοινή στις μεγάλες αυτές αγορές και όχι ξεχωριστή για κάθε χώρα που την απαρτίζει.

Πέραν των εμφανών αλλαγών στην σχεδίαση, με το εντυπωσιακό σύνολο μάσκας ζελατίνας από ημιδιάφανο πλαστικό να κλέβει την παράσταση, αναμένεται το γνωστό μονοκύλινδρο μηχανικό σύνολο των 373,4 κ.εκ. των 390 Duke / Adventure, με 43 ίππους.

Έγχρωμη TFT οθόνη, LED φώτα και riding modes αναμένονται στον standard εξοπλισμό, μαζί με cornering ABS, traction control και συμπλέκτη περιορισμένη ολίσθησης.

Φυσικά η μοτοσυκλέτα θα συμμορφώνεται με τις BSVI / Euro 5 προδιαγραφές, ώστε να διατεθεί και στις αγορές τις Ινδίας και της Ευρώπης.

Τώρα το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, με βάση τα δεδομένα και τις εξελίξεις με την πανδημία του κορωνοϊού, καμία πληροφορία ή υπόθεση δεν μπορεί να είναι ακριβής.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon