.
Κατηγορία KTM
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 10:36

KTM – Τα 690 Εnduro και 690 SM επιστρέφουν!

 

Κατασκοπικές φωτογραφίες με τις μοτοσυκλέτες κοντά στην τελική τους μορφή

 

 

Οι Euro 4 προδιαγραφές ήταν η αιτία που τα δύο εμβληματικά μονοκύλινδρα της KTM είχαν τεθεί εκτός παραγωγής, χωρίς κανένας να γνωρίζει αν η σειρά των LC4 single θα έχει συνέχεια ή αν την εκπροσώπηση σε αυτές τις κατηγορίες θα την αναλάμβαναν  οι αντίστοιχες 701 εκδόσεις της Husqvarna.

Να όμως που μια σειρά κατασκοπικών φωτογραφιών που δημοσίευσε η βρετανική MCN, αποδεικνύει ότι τα μεγάλα, 4Τ “πορτοκαλί” μοντέλα στις εκδόσεις endurο και SM, θα έχουν συνέχεια!

Τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτά; Σίγουρα τον γνωστό από το 690 Duke κινητήρα, προσαρμοσμένο στις Euro4 προδιαγραφές, με την απόδοση να “παίζει” κοντά στους 70 ίππους. 

Επίσης, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το τελικό της εξάτμισης είναι νέο, ενώ υπάρχουν αλλαγές τα πλαϊνά πλαστικά του μπροστινού μέρους, που δείχνουν μικρότερα σε μέγεθος και πιο στενά σε πλάτος, πράγμα που σημαίνει ότι ο οδηγός θα μπορεί να έρθει πιο κοντά στο τιμόνι.

Αλλαγές δείχνει να έχει και η σέλα, καθώς και το συνθετικό υποπλαίσιο – ρεζερβουάρ. Όπως σημειώνει και η MCN, στο enduro το πιρούνι μοιάζει πολύ με το WP Xplor 48 των καθαρόαιμων EXC-F, με την διαδρομή των 300 χλστ.

 Αν αναλογιστεί κανείς ότι η προηγούμενη έκδοση της μοτοσυκλέτας έφερε μια μονάδα με 250 χλστ. διαδρομή, πρόκειται για μια αναβάθμιση που προσβλέπει περισσότερο προς το off-road πεδίο. Στο SM παρ΄όλα αυτά, η μπροστινή ανάρτηση δεν φαίνεται να έχει αλλαγές.  

Τα δύο νέα μοντέλα, αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά το 2019. 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 10:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KTM EXC-F 4T 2018 KTM RC 390 R 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon