.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 20:13

EICMA 2017 - KTM 790 Adventure R prototype 2018

 

Έρχεται και μοτοσυκλέτα παραγωγής! Ίσως και δύο…

 

Πέρσι η KTM μας έδωσε σε πρωτότυπη μορφή το 790 Duke, το οποίο και παρουσίασε στις 7 Νοεμβρίου 2017 στο Μιλάνο ως μοτοσυκλέτα έτοιμη να μπει στην παραγωγή.

ktm 790 adventure r prototype bikeit 5

Παράλληλα, οι Αυστριακοί μας παρουσίασαν και επίσημα σε πρωτότυπη μορφή το 790 Adventure R, το οποίο χρησιμοποιεί τον εν σειρά δικύλινδρο κινητήρα του νέου 790 Duke. Αυτά τα δύο, μαζί με τη δήλωση στην ανακοίνωση της KTM που μας λέει πως «Φυσικά, μια έκδοση παραγωγής αυτού (σ.σ. του 790 Adventure) θα ερχόταν με το καλύτερο πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων για τον αναβάτη», μας …γεμίζουν με μεγάλη ευχαρίστηση για του χρόνου και φυσικά με ανυπομονησία!

Το πρωτότυπο 790 Adventure R δείχνει σαν μία μοτοσυκλέτα που βρίσκεται στα τελικά, αν όχι στο τελικό στάδιο της εξέλιξής της, έτοιμη να κατακτήσει τα χώματα όλου του κόσμου ως το ιδανικό travel enduro. Εξωτική εμφάνιση με επιρροές από τις μοτοσυκλέτες της KTM που συμμετέχουν σε αγώνες αντοχής τύπου Dakar, οικογενειακό look από τον εμπρός προβολέα με τα LED στοιχεία, πολυρυθμιζόμενες αναρτήσεις με μεγάλες διαδρομές της WP, όλα τα στοιχεία είναι εκεί για να σε κάνουν να αρχίσεις να ονειρεύεσαι από τώρα!

ktm 790 adventure r prototype bikeit 3

Το γράμμα “R” στο τέλος του ονόματός του μπορεί να υπονοεί και περισσότερες από μία εκδόσεις, του χρόνου τέτοια εποχή, αφού η ΚΤΜ συνήθως το φυλάει για τις πιο μάχιμες εκδόσεις των μοτοσυκλετών της. Κάτι παρόμοιο θα γίνει λογικά και στην περίπτωση του 790 Adventure με τη δημιουργία και μίας πιο “πολιτικής” έκδοσης.

ktm 790 adventure r prototype bikeit 6

Μέχρι να τα δούμε όλα αυτά να γίνονται πραγματικότητα ας αρκεστούμε στις υπέροχες φωτογραφίες και …καλά όνειρα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 10:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2017 - KTM 790 Duke 2018 EICMA 2017 - KTM 790 Duke 2018 - Πλήρης Ανάλυση »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon