.
Κατηγορία Indian
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 10:32

Indian FTR750 flat track racer

 

Επίσημη παρουσίαση στο Sturgis

 

H Indian παρουσίασε επίσημα τη νέα FTR750 Flat Track Tracer στο 76ο Sturgis Motorcycle Rally, στους Μαύρους Λόφους της Νότιας Ντακότα στις Η.Π.Α.

13

Μέχρι τώρα είχαμε δει μόνο τον κινητήρα της νέας αγωνιστικής Flat Track μοτοσυκλέτας, ενώ τώρα η μοτοσυκλέτα αποκαλύφθηκε ολόκληρη, δείχνοντας πανέτοιμη για το αγωνιστικό της μέλλον, στη νέα σεζόν Flat Track της ΑΜΑ, με αναβάτη τον Jared Mees.

9

Η νέα FTR750 διαθέτει έναν ολοκαίνουργιο υγρόψυκτο V2 κινητήρα 750 κ.εκ., με τετραβάλβιδες κεφαλές, το πλαίσιο είναι ατσάλινο, και το κοστούμι από ανθρακόνημα.

7

Κατά την παρουσίαση η μοτοσυκλέτα φόραγε τον αριθμό #51 του Bill Tuman, του τελευταίου αναβάτη που κέρδισε πρωτάθλημα καβάλα σε μία Indian το 1953, ενώ το design της νέας FTR αντανακλά την κληρονομιά των ιστορικών αγωνιστικών μοντέλων της φίρμας, ανάμεσα τους και του Big Base Scout, ενός μοντέλου που κυριάρχησε στο Flat Track, ενώ είχε κερδίσει και το event της Daytona.

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016 22:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon