.
Κατηγορία Indian
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 14:15

Indian: Ο “Μπράβος” νικητής σε διαγωνισμό customizing

 

Υπέροχες custom μοτοσυκλέτες με βάση το Indian Scout

 

The Thug. Ο μπράβος δηλαδή, ήταν η custom μοτοσυκλέτα που κέρδισε τον διαγωνισμό της Indian στη Βρετανία, όπου οι dealers της αμερικάνικης φίρμας διαγωνίστηκαν σε custom δημιουργίες με βάση το Indian Scout.

Από ανιχνευτής... μπράβος. Η μοτοσυκλέτα “The Thug” (φωτό άνω) του dealer “Thor Motorcycles πήρε το 20% των 1.905 ψήφων στο βρετανικό σαλόνι μοτοσυκλέτας Motorcycle Live, και στέφθηκε νικητής του διαγωνισμού customizing των Βρετανών dealer.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στη Βρετανία, ενώ οι dealers της εταιρείας είχαν 90 ημέρες στη διάθεση τους για να δημιουργήσουν μια πραγματικά ξεχωριστή Indian Scout.

Οι κανόνες του διαγωνισμού ήταν απλοί, καθώς... δεν υπήρχαν. Μόνος όρος για τους διαγωνιζόμενους, ήταν να χρησιμοποιήσουν 3 γνήσια αξεσουάρ από την επίσημη σειρά αξεσουάρ της Scout, και τουλάχιστον 1 αξεσουάρ από τους τρεις μεγαλύτερους προμηθευτές αξεσουάρ της εταιρείας -Custom Chrome Europe, MAG Europe και Harrison Billet.

Ο επικεφαλής της Thor Motorcycles, Colin Treleaven (φωτό) δήλωσε: “δεν θέλαμε να φτιάξουμε μια μοτοσυκλέτα που να αποτελούσε... δήλωση μόδας. Έπρεπε να είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, και να οδηγείται.

Μια από τις δυσκολότερες αποστολές στον μπράβο ήταν να μετατρέψουμε την τελική μετάδοση σε αλυσίδα, ενώ με την εξαίρεση του προβολέα, της εξάτμισης και των επίσημων αξεσουάρ της Indian, οτιδήποτε δεν μπορέσαμε να βρούμε στο μαγαζί, το κατασκευάσαμε στο χέρι!”

Στη δεύτερη θέση ήρθε το MWM-115 της Midwest Moto (φωτό άνω)...

...ενώ τρίτη μοτοσυκλέτα ήταν εκείνη της Moore Speed Racing, με όνομα Beach Tracker. Συνολικά στον διαγωνισμό συμμετείχαν 10 μοτοσυκλέτες.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 14:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Indian FTR750 flat track racer Indian: Έρχονται 3 νέα μοντέλα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon