.
Κατηγορία Indian
Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 11:37

Indian Chieftain 2019 – Ανανέωση παντού

Φρέσκια εμφάνιση και ηλεκτρονικός εξοπλισμός

Η Indian Motorcycle συνεχίζει να μας παρουσιάζει τα μοντέλα της για το 2019 και, μετά τα Scout, Chief, Roadmaster και Springfield, έρχεται η ώρα για το Chieftain.

To μεγάλο cruiser με τον Thunder Stroke 111 V2 κινητήρα επιστρέφει ανανεωμένο για τη νέα χρονιά, με μια σειρά από αισθητικές επεμβάσεις που περιλαμβάνουν λεπτότερο φέρινγκ, νέες πλαϊνές βαλίτσες και σέλα, φρέσκα λογότυπα, αλλά και αρκετές μικρές επεμβάσεις σε σημεία που δεν τα πιάνει αμέσως το μάτι, όπως τα προστατευτικά του πιρουνιού και τα φλας.

5b895b67484a0

Παράλληλα, το Chieftain ακολουθεί τα Chief, Roadmaster και Springfield – δηλαδή τις μοτοσυκλέτες που χρησιμοποιούν τον Thunder Stroke 111 κινητήρα – ενσωματώνοντας τις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Αυτές περιλαμβάνουν την προσθήκη τριών χαρτογραφήσεων Tour, Standard και Sport, καθώς και το σύστημα που απενεργοποιεί τον πίσω κύλινδρο όταν η μοτοσυκλέτα δεν κινείται (Rear Cylinder Deactivation).

Αναβάθμιση έχουμε και στο ηχοσύστημα του Chieftain: το PowerBand Audio είναι, κατά την Indian, το δυνατότερο που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ η εταιρεία. Με απόδοση 100 W, έχει επανασχεδιαστεί για τη βέλτιστη καθαρότητα ήχου με νέα τοποθέτηση των ηχείων, δύο equalizers και συνεργασία με την έξυπνη οθόνη Indian Motorcycle Ride Command, ενώ θα διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: το βασικό PowerBand Audio που εγκαθίσταται στο φέρινγκ, το PowerBand Audio Plus που περιλαμβάνει και εξαρτήματα για τις πλαϊνές βαλίτσες και το PowerBand Audio Plus με accessory trunk.

Το νέο Chieftain αποκτά επίσης τρεις νέους χρωματισμούς για το 2019, τους White Smoke, Bronze Smoke και Thunder Black Smoke. Θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, ξεκινώντας από το βασικό μοντέλο και ανεβαίνοντας στα Dark Horse και Limited.

5b895133931a7

Φωτογραφίες 1

Φωτογραφίες 2

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 11:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon