.
Κατηγορία Honda
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 16:19

Honda CRF 450R 2017 - Κατασκοπευτικές φωτογραφίες!

 

Σε δοκιμές στην Αμερική

 

 

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το νέο CRF 450R της Honda σε πίστα motocross της Αμερικής. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν μία μοτοσυκλέτα στο τελικό στάδιο πριν φτάσει στην γραμμή παραγωγής και δεν είναι μία αγωνιστική προπαραγωγής, όπως αυτή του Akira Nakita που δοκιμάζεται και εξελίσσεται στο ιαπωνικό πρωτάθλημα.
Αν κρίνουμε και από τον ρουχισμό του αναβάτη, εικάζουμε ότι η Honda βρέθηκε στην πίστα για την επίσημη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση του μοντέλου.

Λεπτομέρειες δεν υπάρχουν ακόμη καθώς δεν πρόκειται για επίσημη παρουσίαση, παρατηρούμε όμως ότι παραμένουν τα δύο τελικά εξαγωγής, δεν υπάρχει μίζα - ή δεν φαίνεται τουλάχιστον στις φωτογραφίες, ενώ και ο συμπλέκτης παραμένει μηχανικός.
Παρατηρούμε νέα πλαστικά περιφερειακά στην πλευρά του ψυγείου, νέα γραφικά, καθώς και την ρύθμιση της πίσω ανάρτησης που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της μοτοσυκλέτας.
Αναμένουμε σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες και επίσημη παρουσίαση από την Honda.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 16:40

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda CBR250RR - Επίσημη αποκάλυψη! Honda CRF 450R 2017 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon