.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 13:12

Honda CB six50 & CB4 Concepts

 

Εκπληκτικό design με βάση το CB650F!

 

 

Δύο απίστευτα concept bikes παρουσίασε στην EICMA η Honda, με βάση το CB650F. Τα CB Six50 & CB4 είναι πανέμορφα, και δείχνουν έτοιμα για παραγωγή. Άντε Honda, κάνε την κίνηση!
 
Δυστυχώς, όπως συνηθίζει η Honda, έτσι και εδώ στα δύο υπέροχα Techno Cafe Racer πρωτότυπα μοντέλα, τις φωτογραφίες δεν συνοδεύει ΚΑΝΕΝΑ δελτίο τύπου ή άλλο τεχνικό χαρακτηριστικό.

CB six50

To CB Six50 είναι το πιο "ανήσυχο" και επιθετικό εκ των δύο, με ελαφρώς Scrambler χαρακτήρα, φορώντας τρακτερωτά ελαστικά, αλουμινένια ποδιά προστασίας για εξάτμιση και κινητήρα, υπέροχο hydroformed τελικό εξάτμισης, βάση πινακίδας στο ψαλίδι, και κάγκελα προστασίας στο ψυγείο.

68261 CBSix50 Concept

Στο τιμόνι βρίσκουμε δύο στιλάτα προστατευτικά για τις μανέτες, μια μεγάλων διαστάσεων ψηφιακή οθόνη TFT, ενώ υπέροχος είναι ο προβολέας μπροστά σε παραλληλόγραμμο σχήμα, με 4 μεταλλικά "στηρίγματα", ένα σε κάθε πλευρά του -στο ίδιο στιλ είναι σχεδιασμένο και το πίσω φωτιστικό σώμα. Η ουρά είναι extra-minimal, ενώ η 8bit camo βαφή του είναι όλα τα λεφτά -ειδικά αν παίζεται computer games.

68262 CBSix50 Concept

CB4

Το CB4 είναι πιο ασφάλτινο και όχι τόσο... φωνακλάδικο σε design, πιο διακριτικό, πιο εκλεπτυσμένο. Με street ελαστικά, διπλά φαλτσοκομμένα τελικά στο πλάι, καθρέπτες που πιάνουν στα ακρόμπαρα, σε σοβαρή διχρωμία, απευθύνεται στους περισσότερο κατασταλαγμένους αναβάτες.

68258 CB4 Concept

Όμορφες κόκκινες πινελιές αποτελούν οι δαγκάνες της Tokico μπροστά και πίσω, το σιρίτι στη σέλα, το 4 στα μεταλλικά πλαϊνά καπάκια, κλπ. Πανέμορφο, φανταστρουμφικό, υπέροχο είναι το πίσω μονόμπρατσο ψαλίδι, με τους designers να έχουν προσέξει ώστε να μένει ακάλυπτη η ζάντα από την μεριά που... λείπει το ψαλίδι. Και εδώ βρίσκουμε βάση πινακίδας στο ψαλίδι, ενώ από carbon είναι τα πλαϊνά προστατευτικά στο ψυγείο.

Δείτε και τον προβολέα, με την LED... μπλε λάμπα θέσης στη μέση, αλλά και το πίσω φωτιστικό που ξεπροβάλλει μέσα από την ουρά σε εκπληκτική απομίμηση εξάτμισης από RC213V!!!

68256 CB4 Concept

Άντε Honda! Κάνε την κίνηση ΤΩΡΑ και φέρε και τα δύο στην παραγωγή. Δείχνουν πανέτοιμα, όσο είναι και πανέμορφα. 

Φωτογραφίες CBsix50

Φωτογραφίες CB4

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 18:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda CBR 500R 2016 Honda Integra 750 2016 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon