.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 12:57

Honda CRF 250R 2014

Στα χνάρια του 450

 




Τις σχεδιαστικές γραμμές του CRF 450R φαίνεται πως θα ακολουθήσει το νέο CRF 250R το οποίο εθεάθη σε αγώνα του All Japan Nationals το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η νέα μοτοσυκλέτα χρησιμοποιεί νέο πλαίσιο με σχεδίαση ίδια με του 450 όπως είδαμε στο αντίστοιχο μοντέλο 2013. Τα πλαστικά περιφερειακά είναι νέα και μοιάζουν και αυτά στου μεγάλου αδελφού ενώ η συγκεκριμένη εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, χρησιμοποιεί τάπα καυσίμου κατασκευασμένη από τιτάνιο και κόκκινα στεφάνια τροχών – κάτι που δεν θα δούμε πιθανότατα στην παραγωγή.
Επανέρχονται τα δύο τελικά εξαγωγής για να παραμείνει το κέντρο βάρους κοντά στο κέντρο μάζας της μοτοσυκλέτας, ενώ και το μπροστινό σύστημα διαθέτει δοχείο ψύξης για τον αέρα στο κάτω μέρος των καλαμιών.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 13:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda CBR 500R Racing Honda CRF 250 M 2014 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon