.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2013 10:21

Honda MSX 125 2013

Μικρό, naked και sport!

 


Ένα νέο μοτοσυκλετάκι κατασκεύασε η Honda για την αγορά της Ταϋλάνδης. Το MSX 125 κινείται από τον ίδιο κινητήρα που συναντήσαμε στο παπί Wave 125 που είναι τετράχρονος αερόψυκτος 125cc με κιβώτιο τεσσάρων ταχυτήτων και ψεκασμό.

Sport εμφάνιση

Το MXS διαθέτει μεγάλο προβολέα και ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα αλλά και ένα τελείως νέο πλαίσιο μονής ραχοκοκαλιάς.

Είναι ένα μικρό naked για καθημερινή μετακίνηση και μας θυμίζει έντονα το αντίστοιχο μοντέλο της Kawasaki, KSR. Έχει δοθεί έμφαση στην sport εμφάνιση ενώ η μεγάλη σέλα δημιουργεί άνετο χώρο για δύο επιβαίνοντες. Οι τροχοί του έχουν διάμετρο 12 ίντσες και ο κινητήρας του αποδίδει 9 ίππους. Περισσότερα μόλις ανακοινωθεί επίσημα το μοντέλο, ενώ οι πληροφορίες θέλουν να εξάγεται από την Ταϋλάνδη όπου κατασκευάζεται, ακόμη και στην Ευρώπη.

Φωτογραφίες

Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2013 12:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda CB 150R 2013 Νέο Honda MSX 125 2013 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon