.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013 11:22

Νέο Honda MSX 125 2013

Μοτοσυκλέτα ελεύθερου χρόνου

 





Το νέο MSX 125, μία νέα μοτοσικλέτα ελεύθερου χρόνου για το νεανικό κοινό. Το MSX 125 (“Mini Street X-treme 125”) συνεχίζει την παράδοση της αυθεντικής μοτοσικλέτας ελεύθερου χρόνου με μικρούς τροχούς, την οποία εφηύρε η Honda το 1963 με το μοναδικό Monkey και εξέλιξε με τα Dax και Ape.  

Το MSX125 κατασκευάζεται στην Ταϋλάνδη και είναι αρκετά μικρό ώστε να παρέχει άριστη ευελιξία, ωστόσο δίνει την αίσθηση μεγάλης μοτοσικλέτας υιοθετώντας κάποια εξαρτήματα κανονικού μεγέθους. Συνδυάζει τα χαρακτηριστικά μιας μίνι και μιας κανονικής μοτοσικλέτας, προσφέροντας συναρπαστική απόδοση με αξιόπιστο κράτημα και στυλ που ‘παντρεύει’ τη fun αίσθηση με το σκληροτράχηλο, αστικό χαρακτήρα.  

Ο κινητήρας του MSX125 είναι ένας δοκιμασμένος και αποδοτικός 4χρονος 125 κ.εκ. με ψεκασμό, εξελιγμένος για ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση και πιο ομαλή απόδοση ροπή και ισχύος, ενώ συνδυάζεται με μοτοσικλετιστικό κιβώτιο ταχυτήτων 4 σχέσεων με συμπλέκτη. Τα μηχανικά μέρη περιβάλλει ένα συμπαγές σασί που αποτελείται από ανθεκτικό, ατσάλινο πλαίσιο, ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός, πίσω ανάρτηση με μονό αμορτισέρ, υδραυλικούς δίσκους εμπρός - πίσω και ζάντες αλουμινίου 12 ιντσών σε φαρδιά ελαστικά χαμηλού προφίλ.  

slide= Φωτογραφίες}

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2013 12:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda MSX 125 2013 Honda CRF 250M 2013 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon