.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 12:29

Honda Hornet 1000 S 2024 – Νέο sport touring με 150 ίππους;

Ευσεβείς πόθοι των ακούραστων δημοσιογράφων-γραφιστών της Ιαπωνίας ή ρεαλιστικό σενάριο νέου μοντέλου από την Honda;

Εμφάνιση στα διεθνή μέσα έκανε, πριν κάποιες ώρες, αυτή η εικόνα που βλέπετε παραπάνω – προφανώς προερχόμενη εξ Ιαπωνίας και απεικονίζοντας ένα «νέο μοντέλο» Honda. Τι λείπει αισθητά από την γκάμα της εταιρείας, τα τελευταία χρόνια; Μα ένα sport touring, τα τελευταία ψήγματα του οποίου είδαμε με το VFR800R, το οποίο όμως απουσιάζει από την γκάμα της μάρκας εδώ και χρόνια.

Οι Ιάπωνες καλλιτέχνες του Webike εμπνεύστηκαν από την παρουσίαση του Honda Hornet 1000 στα πλαίσια της EICMA 2023 – μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό με ένα κλικ εδώ- κάνοντας την δική τους πρόταση για το νέο Hornet 1000 S, με το «κοστούμι» του και τα όλα του. Η εκτέλεση της συνταγής, γνωστή: Σε μία υπάρχουσαν μηχανολογική βάση, δημιουργείται η μορφή μίας νέας μοτοσυκλέτας μέσω της χρήσης πλήρους fairing, υπέρ τόσο της τουριστικής άνεσης όσο και ενός πιο σπορ look. Με τον τετρακύλινδρο εν σειρά των 1.000 κυβικών και των 148 περίπου ίππων, σαφώς θα μιλάμε και για άλλο επίπεδο επιδόσεων, αλλά και για άλλο χαρακτήρα τουρισμού με το Hornet 1000 S.

Πιθανό; Τα πάντα είναι πιθανά εξ ορισμού, ωστόσο για την συγκεκριμένη περίπτωση, η Honda δεν έχει κάνει ούτε υπαινιγμό. Πάντως, ανταγωνιστές της έχουν ήδη τις δικές τους προτάσεις, με χαρακτηριστικότερη πιθανώς αυτή του Suzuki GSX-S 1000GT, που ασπάζεται ακριβώς αυτή την ταυτότητα.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 12:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon