.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 19:26

Honda CBR 750R – Ίσως ο κρίκος της αλυσίδας που λείπει

Το CB750 Hornet καθώς και το νέο Transalp έχουν κάτι κοινό: Τον κινητήρα που θα μπορούσε να αποκτήσει και άλλες υποστάσεις.

Άλλωστε το έργο το έχουμε ξαναδεί. Ένας «ικανός» και αξιόπιστος κινητήρας, ο οποίος γίνεται η πλατφόρμα για μοτοσυκλέτες διαφορετικών κατηγοριών. Κάπου εδώ ξεκινά και η φημολογία που φέρνει στα «προσεχώς» ένα «CBR750R». Κάτι απολύτως λογικό, μιας και κινητήρας και πλαίσιο υπάρχουν έτοιμα, αναμένοντας ένα νέο ίσως περιτύλιγμα.

750rr23b.jpg

Η αγορά δε σπορ των μοτοσυκλετών έχει στραφεί στη μορφή των παράλληλων δικύλινδρων, χάρη στην προσιτή τιμή που συνοδεύει την κατηγορία. Το αν η Honda σχεδιάζει να κατεβάσει στο γήπεδο ένα αντίπαλο για μοτοσυκλέτες όπως το R7 βέβαια, είναι κάτι παραπάνω από άγνωστο.

750rr23.jpg

O ξένος τύπος «θυμήθηκε» ένα σχετικά πρόσφατο rendering που θα θέλαμε να είναι το περιβόητο CBR 750R - και RR ενδεχομένως. Μια μοτοσυκλέτα τέτοιου ύφους, με την ισχύ της κοντά στους 95 ίππους και τα ηλεκτρονικά βοηθήματα να είναι αρκούντος παρόντα σίγουρα θα έβαζε «φωτιά» στην κατηγορία. Ειδικά αν ο Ιάπωνας κολοσσός φερθεί «έξυπνα» στις τιμές, όπως έχει ήδη δείξει πως πράττει με τα νέα Hornet και Transalp.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon