.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 11:43

Honda Montesa Cota 301RR 2021 - Special έκδοση για την 75η επέτειο της Montesa

Γιορτάζοντας την 75η επέτειο της ιστορικής ισπανικής φίρμας Montesa, η μητρική Honda παρουσιάζει την ειδική έκδοση Honda Montesa Cota 301RR του 2021.

Η νέα μοτοσυκλέτα της Honda Montesa κατασκευάζεται στη Βαρκελώνη, ενώ διαθέτει κόκκινο ρεζερβουάρ, ως φόρο τιμής στα παλαιότερα μοντέλα της Montesa, και ένα χρυσό «75th Anniversary» έμβλημα σε ρεζερβουάρ αλλά και στο πιρούνι.

Πρόκειται για ένα αγωνιστικό μοντέλο trial, που υιοθετεί τα περισσότερα εξαρτήματα του από την μοτοσυκλέτα του… 28 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Toni Bou, και διαθέτει μονοκύλινδρο τετράχρονο κινητήρα 298 κ.εκ. και κορυφαία περιφερειακά.

Ο κυβισμός είναι ο μέγιστος επιτρεπτός από τους κανονισμούς της κατηγορίας Trial2 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ η Honda έχει δώσει έμφαση στην γραμμική απόδοση, αλλά και στις χαμηλές και μεσαίες στροφές.

Η εκκίνηση γίνεται με μανιβέλα, ενώ το κιβώτιο είναι 5 σχέσεων και ο συμπλέκτης υδραυλικός.

Μπροστά βρίσκουμε ένα συμβατικό πιρούνι 39 mm της Formula Tech, με αλουμινένια καλάμια, ενώ πίσω έχουμε αμορτισέρ της Showa με μοχλικό.

Αλουμινένιο είναι το πλαίσιο, όπως και το ψαλίδι, οι τροχοί (21 και 18 ιντσών), αλλά και το ρεζερβουάρ, ενώ LED είναι τα φώτα.

Στην πέδηση βρίσκουμε 2 δίσκους μαργαρίτες, με 4πίστονη δαγκάνα μπροστά.

Η Honda κάνει λόγο για επίσημο στεγνό βάρος… 76 μόλις κιλών, ενώ η μοτοσυκλέτα θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούλιο του 2021. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon