.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 17:17

Honda CRF 300 Rally Dirt Addict Edition 2021 - Ειδική έκδοση 100 κομματιών

Πριν λίγο καιρό, όπως σας είχαμε γράψει, η Honda είχε ανεβάσει ως teaser, τις πρώτες φωτογραφίες και τα πρώτα στοιχεία από τα επερχόμενα CRF250L & CRF250 Rally του 2021. Τώρα, στην Ταιλάνδη, η θυγατρική της εταιρεία παρουσίασε τα CRF300L & CRF300 Rally του 2021, με την ειδική έκδοση CRF 300 Rally Dirt Addict Edition να κλέβει την παράσταση.

Τα 2 CRF300 είναι αδελφάκια των CRF250 που θα δούμε να παρουσιάζονται στην Ιαπωνία, ενώ άγνωστος ακόμα παραμένει ο κυβισμός στον οποίο θα δούμε τις μοτοσυκλέτες στην Ευρώπη.

Οι αλλαγές σε 250 και 300 είναι από ότι φαίνεται οι ίδιες, με τις μοτοσυκλέτες να έχουν δεχθεί ελαφριά αισθητική ανανέωση, με πλαστικά ανανεωμένα στα σημεία, νέα χρώματα, και φλας που είχαμε δει στο προηγούμενο Rally μοντέλο. Όμως από ότι φαίνεται το νυστέρι των Ιαπώνων τεχνικών έχει μπει βαθύτερα από ότι φαίνεται, με νέο πλαίσιο, νέο ψαλίδι, βελτιωμένο κινητήρα, κ.α.

Στο teaser της η Honda αναφέρει πως το CRF250L έχει δεχθεί την πρώτη ανανέωση του εδώ και 8 χρόνια, τόσο αισθητικά όσο και στις επιδόσεις, με στιλ που εμπνέεται από τα Motocross μοντέλα της φίρμας, και με πλαίσιο και ψαλίδι που έχουν βέλτιστη σχέση ακαμψίας και μικρού βάρους.

Οπτικά και το Rally έχει δεχθεί φρεσκάρισμα, το οποίο είναι κατά τι λιγότερο εμφανές από εκείνο του CRF250L.

Στον κινητήρα η Honda έχει προχωρήσει σε βελτιώσεις τόσο στο σύστημα εισαγωγής όσο και στην εξαγωγή, στο φίλτρο αέρα, στην εξάτμιση κλπ.

Το δικάναλο ABS είναι στάνταρ, οι προβολείς έχουν LED λάμπες, ενώ το Rally έχει μεγαλύτερο ρεζερβουάρ από πριν, και χάρη και στον ανανεωμένο κινητήρα με την καλύτερη οικονομία, μεγαλύτερη αυτονομία.

Περνώντας στο υπέροχο CRF 300 Rally Dirt Addict Edition, αυτό θα παραχθεί σε μόλις 100 μοτοσυκλέτες, ενώ έρχεται με αρκετά έξτρα, όπως χούφτες bark-busters, άλλο τιμόνι, κάγκελο προστασίας προβολέα, διαφορετικό προφυλακτήρα αλυσίδας, νέο πίσω φτερό, βάση για GPS, σχάρα πίσω, κ.α. 

Για την ώρα ούτε η Honda Ιαπωνίας, ούτε η Ταιλάνδης έχουν ανακοινώσει τεχνικά στοιχεία και λεπτομέρειες, οπότε κάντε λίγη ακόμα υπομονή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 17:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon